Σοκ στη Λαμία: 49χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Θρήνος

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σοκ στη Λαμία: 49χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Σοκ προκάλεσε στη Λαμία η είδηση πως 49χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Οι συγγενείς της, την καλούσαν διαρκώς χωρίς ανταπόκριση ομως, με αποτέλεσμα να πάνε να την βρουν για να δούνε τι έχει συμβεί.

Μία γυναίκα 49 ετών βρέθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης νεκρή μέσα στο σπίτι της κοντά στο κέντρο της Λαμίας.

Το γεγονός ότι δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις των συγγενών της τους κινητοποίησε και, όταν έφτασαν στο σπίτι όπου έμενε μόνη της, ήρθαν αντιμέτωποι με το άψυχο σώμα της.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα αρκετές ώρες πριν. Η 49χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και όλα δείχνουν ότι έφυγε ξαφνικά από παθολογικά αίτια χωρίς να προλάβει να ειδοποιήσει κάποιον. Σοκ έπαθαν και στη Σκόπελο με γυναίκα που πέθανε από χτύπημα κεραυνού.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

πηγή: athensmagazine.gr

Σοκ στη Λαμία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Σοκ προκάλεσε στη Λαμία η είδηση πως γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Η γυναίκα έμενε μόνη της και πιθανότητα έφυγε από παθολογικά αίτια, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε κεντρική οδό της Λαμίας, βρέθηκε μια 56χρονη γυναίκα Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας Lamia Now, η γυναίκα διέμενε μόνη της και πέθανε πιθανότατα από παθολογικά αίτια, χωρίς βέβαια να έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι συνθήκες οι οποίες θα γνωστοποιηθούν μετά από νεκροψία-νεκροτομία.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την ζωή της εδώ και μέρες. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε αντιλήφθηκαν την έντονη δυσοσμία και κάλεσαν τις αρχές οι οποίες αφού μπήκαν στο διαμέρισμα ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα έχουμε και ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων. Δείτε πόσα είναι.