Επίθεση με βιτριόλι: Το βίντεο ντοκουμέντο που "προδίδει" την μαυροφορεμένη

Ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Το βίντεο ντοκουμέντο που

Στη δημοσιότητα βγήκε μέσα από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ένα βίντεο το οποίο φαίνεται να "προδίδει" τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην άτυχη 34χρονη στην Καλλιθέα, ρίχνοντας της βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας συνεχίζονται, και σε αυτό το σημείο, οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να είναι βοηθητικό. Οι Αρχές εξακολουθούν να βρίσκονται σε συζητήσεις με την άτυχη Ιωάννα, η οποία βέβαια βρίσκεται ακόμα σε σοκ και δεν μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες για τη γυναίκα που της επιτέθηκε. Δείτε εδώ όλα όσα έχει πει μέχρι τώρα η 34χρονη για τη μαυροφορεμένη γυναίκα.

Αυτό είναι το βίντεο που "προδίδει" τη μαυροφορεμένη γυναίκα

Όπως θα δείτε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί, οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν μία γυναίκα η οποία κατεβαίνει από το αυτοκίνητό της και κατευθύνεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου έλαβε χώρα η επίθεση.

Βέβαια τα χαρακτηριστικά της δεν είναι ευδιάκριτα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, είναι ένα παραπάνω στοιχείο στις έρευνες της Αστυνομίας.

Το πρόσωπο "κλειδί" στην υπόθεση της 34χρονης που "δίνει" τη μαυροφορεμένη

Πρόσωπο κλειδί "δίνει" τα στοιχεία της "μαυροφορεμένης" από την επίθεση στην 34χρονη. Οδηγός ταξί έδωσε κάποια στοιχεία για το πρόσωπο της γυναίκας που ψάχνουν εδώ και αρκετές μέρες οι αρχές.

Οι αρχές, μετά από ανάλυση ενός νέου βίντεο, βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό της γυναίκας, δηλαδή της μαυροφορεμένης γυναίκας, που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι.

Ο οδηγός δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να κάνει την επίθεση και ότι άφησε την λίγα μέτρα πιο κάτω, 7 λεπτά περίπου πριν της ρίξει το καυστικό οξύ. Άγνωστο παραμένει αν πήγε ο ίδιος στην Αστυνομία ή αν τον εντόπισαν μέσω βίντεο που εξέταζε η αστυνομία.

πηγή: athensmagazine.gr