Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου - Έρχονται ισχυρά φαινόμενα

Που θα χτυπήσουν;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου - Έρχονται ισχυρά φαινόμενα

Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για ισχυρά φαινόμενα που θα έρθουν τόσο αύριο Παρασκευή όσο και το Σαββατοκύριακο. Ο καιρός σίγουρα δεν θυμίζει καλοκαίρι, αλλά χειμώνα με τις θερμοκρασίες του.

Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία στην Ελλάδα. Το σκηνικό του καιρού θα είναι φθινοπωρινό για ακόμη μια ημέρα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Οι ασθενείς τοπικές βροχές που σημειώθηκαν έως το πρωί, κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο και στην Κρήτη, θα επεκταθούν σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα και θα ενισχυθούν, ενώ κατά τόπους θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές έως το μεσημέρι και στη Θράκη το μεσημέρι και το απόγευμα. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια τμήματα της χώρας και θα εξασθενήσουν. Δείτε εδώ και σε ποια περιοχή χιόνισε

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του:

Καιρός: Απίστευτες εικόνες στην Κρήτη - Καταρρακτώδης βροχή και χαλάζι

Απίστευτες εικόνες στην Κρήτη με καταρρακτώδης βροχή και χαλάζι εξαιτίας της κακοκαιρίας. Άστατος ο καιρός σήμερα και στο νησί. Εικόνες που σίγουρα δεν θυμίζουν καλοκαίρι αλλά κάτι τελείως διαφορετικό.

Χειμώνα θύμισε την Πέμπτη η Κρήτη καθώς όχι μόνο ξέσπασαν καταιγίδες αλλά και σε κάποιες περιοχές του Ηρακλείου όπως Δειλινά, Θέρισσο και Κορώνη Μαγαρά έπεσε και χαλάζι.

Σύμφωνα με το meteo.gr oι ασθενείς τοπικές βροχές που σημειώθηκαν έως το πρωί, κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο και στην Κρήτη, επεκτάθηκαν σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα και θα ενισχυθούν ενώ κατά τόπους εκδηλώθηκαν και καταιγίδες. Για έντονα καιρικά φαινόμενα έκανε λόγο και ο Σάκης Αρναούτογλου.

πηγή: protothema.gr