Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη από τη μητέρα της 34χρονης - «Περιμένουμε το νέο χειρουργείο»

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη από τη μητέρα της 34χρονης - «Περιμένουμε το νέο χειρουργείο»

Μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου», η μητέρα της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έκανε μία αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας, με την ίδια να αναφέρει πως ήδη περιμένουν την ενημέρωση για το νέο χειρουργείο που πρόκειται να κάνει η κόρη της.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία υπόθεση που έχει σοκάρει όλο το Πανελλήνιο. Καθημερινά, νέα στοιχεία για την υγεία της Ιωάννας βγαίνουν στη δημοσιότητα, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε το οξύ.

Σήμερα το μεσημέρι, η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αναφέρθηκε στα όσα τους έχουν πει μέχρι στιγμής οι γιατροί για τα χειρουργεία που πρόκειται να κάνει.

Παράλληλα, σχολίασε πως η ψυχολογία της 34χρονης εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση αλλά τόσο η ίδια όσο και ο υπόλοιπος περίγυρός της, κάνουν τα πάντα προκειμένου να την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα και να πατήσει και πάλι στα πόδια της.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, τα ύποπτα πρόσωπα που εξετάζει η Αστυνομία, είναι από το σόι της κοπέλας. Δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η μητέρα της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι

«Η ψυχολογικής της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε. Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι στιγμής και περιμένουμε ενημέρωση, πότε θα ακολουθήσει το επόμενο…» , είπε χαρακτηριστικά.

34χρονη βιτριόλι υγεία

Στην εκπομπή μίλησε και ένας παιδικό φίλος της άτυχης κοπέλας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο. Ήταν παιδική μου φίλη… Εγώ είμαι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος. Καλή κοπέλα, χαρούμενη, με τις φίλες της, φίλους, αγόρια, κορίτσια. Απ’ ότι θυμάμαι ήταν καλή μαθήτρια…».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τελευταία φορά την είδα πριν από δύο-τρία χρόνια… Όταν έμαθα ότι δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έπαθα πλάκα, δεν το πίστευα. Έπαθα σοκ… Γιατί να της το κάνει αυτό; Τόσο ζήλια και κακία στις μέρες μας;».

34χρονη βιτριόλι αποκαλύψεις