Κέιτι Πάιπερ: Έτσι είναι σήμερα η γυναίκα που επιβίωσε από την επίθεση με βιτριόλι

Η εξομολόγηση για την περιπέτειά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κέιτι Πάιπερ: Έτσι είναι σήμερα η γυναίκα που επιβίωσε από την επίθεση με βιτριόλι

Η Κέιτι Πάιπερ δέχθηκε πριν από μερικά χρόνια κι αυτή επίθεση με βιτριόλι από έναν πρώην σύντροφό της και σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή Μαζί Σου. Δείτε παρακάτω, πόσο πολύ έχει αλλάξει η εικόνα της μετά την περιπέτειά της.

Η ιστορία της συγκλονίζει, όπως έγινε και με την ιστορία της άτυχης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με οξύ στην Καλλιθέα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, τα ύποπτα πρόσωπα που εξετάζει η Αστυνομία, είναι από το σόι της κοπέλας. Δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Η Κέιτι Πάιπερ είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον τρόπο που έγινε η επίθεση αλλά και για τον απερίγραπτο πόνο που ένιωσε στο πρόσωπό της. Στην αρχή η ίδια κλείστηκε στον εαυτό της και χρειάστηκε πολύς καιρός για να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στη ζωή της. Προκειμένου οι γιατροί να επαναφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο το πρόσωπό της η Κέιτι Πάιπερ έκανε 34 χειρουργεία.

Σε ηλικία 24 ετών, η Πάιπερ δέχθηκε επίθεση από έναν πρώην σύντροφό της, τον οποίο μάλιστα είχε γνωρίσει μέσω Facebook. Η καλλονή κατάφερε να αφήσει στην άκρη τους "δαίμονές" της και να επιστρέψει στην ζωή της. Σήμερα έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και προσπαθεί να αφήσει όλη αυτή την ιστορία πίσω της.

επίθεση με βιτριόλι πρόσωπο

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

Η ψυχολογικής της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε. Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι στιγμής και περιμένουμε ενημέρωση, πότε θα ακολουθήσει το επόμενο…» , είπε χαρακτηριστικά.

34χρονη βιτριόλι υγεία

Στην εκπομπή μίλησε και ένας παιδικό φίλος της άτυχης κοπέλας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο. Ήταν παιδική μου φίλη… Εγώ είμαι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος. Καλή κοπέλα, χαρούμενη, με τις φίλες της, φίλους, αγόρια, κορίτσια. Απ’ ότι θυμάμαι ήταν καλή μαθήτρια…».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τελευταία φορά την είδα πριν από δύο-τρία χρόνια… Όταν έμαθα ότι δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έπαθα πλάκα, δεν το πίστευα. Έπαθα σοκ… Γιατί να της το κάνει αυτό; Τόσο ζήλια και κακία στις μέρες μας;».

34χρονη βιτριόλι αποκαλύψεις