Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε στην Τατιάνα Στεφανίδου η θεία της 34χρονης - «Την έχει καταστρέψει»

Συγκλονίζουν τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε στην Τατιάνα Στεφανίδου η θεία της 34χρονης - «Την έχει καταστρέψει»

Ξέσπασε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η θεία της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέα πριν λίγες εβδομάδες. «Την έχει καταστρέψει» δήλωσε στον αέρα.

«Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη, αλλά κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, τι ακριβώς έχει γίνει, δεν ξέρουμε τίποτα. Αν ξέραμε όλοι θα βοηθούσαμε, θέλουμε να βρεθεί η αλήθεια γιατί μας τρώει η αγωνία τώρα 15 μέρες και λέμε γιατί, γιατί δεν τον πιάνουν, ποιος είναι αυτός που το έκανε, μας τρώει η αγωνία γιατί είναι παιδί μας, τι να λέμε. Αυτό το στόχο είχε, να της χαλάσει την ομορφιά. Αλλά γιατί; Αυτό το γιατί μας βασανίζει.

Πολύ καλό κορίτσι, σπούδασε, δούλευε συνέχεια. Ένα χαμογελαστό πανέμορφο κορίτσι, είχε τα πάντα όλα. Είμαστε όλοι τόσο χάλια που δεν μπορούμε ούτε καν να το πιστέψουμε. Έφυγε για σπουδές 18 χρονών, σπούδασε οικονομικά, δούλευε σε δύο δουλειές, μια χαρά, όλα τέλεια. Τώρα τι έγινε, δεν μπορούμε να ξέρουμε δυστυχώς. Ποιος βρέθηκε και της έκανε τόσο κακό, τι να σας πω...

Επίθεση με βιτριόλι 34χρονη

Δεν είχε εχθρούς, ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, ένα καλόκαρδο παιδί. Ποιος μπόρεσε, τι μυαλό ήταν αυτό δηλαδή να της κάνει τόσο κακό, δεν μπορώ να καταλάβω. Θέλουμε να βρεθεί ο ένοχος, η κοπέλα την έχει καταστρέψει, αλλά τουλάχιστον να βρεθεί», είπε μεταξύ άλλων η θεία της 34χρονης. Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία απέκτησε "καθαρή" εικόνα της δράστιδας.

Αυτή είναι η κατάσταση στην υγεία της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας για την υγεία της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση σε πρόσωπο και σώμα με βιτριόλι, από άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα στην περιοχή της Καλλιθέας. Τι συμβαίνει;

Έχοντας ήδη υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, η Ιωάννα υποβάλλεται αυτή την ώρα σε άλλες δύο επεμβάσεις από τους γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται και συγκεκριμένα μία στο χέρι και μία πιο ψηλά στον ώμο, όπου δέχτηκε το καυστικό υγρό από την «μαυροφορεμένη» γυναίκα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και για το σύντροφό της. Σοκάρει η είδηση για το που δούλευε.

34χρονη Ιωάννα Επίθεση με βιτριόλι Καλλιθέα σύντροφος