Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ γυναίκα

Συναγερμός στην αστυνομία

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ γυναίκα

Μαφιόζικη εκτέλεση έγινε στη Ζάκυνθο με μια γυναίκα πέφτει νεκρή. Ο σύζυγός της είναι σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την επίθεση.

Νεκρή έπεσε από τις σφαίρες που δέχτηκε μία άγνωστη γυναίκα από άγνωστους δράστες στη Λιθακιά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού), στη Ζάκυνθο.

Ο σύζυγός της είναι σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες που πυροβόλησαν το ζευγάρι, το οποίο επέβαινε σε μηχανή, ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Επίσης, μια 26χρονη δολοφόνησε με μαχαιριές τον 29χρονο σύντροφό της. Δείτε ωστόσο και τις νέες πληροφορίες για την Μαντλίν. Γιατί οι αρχές την θεωρούν ήδη νεκρή;

πηγή: athensmagazine.gr

Νεκρή γυναίκα από πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη

Μία μεγάλη τραγωδία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, μία ηλικιωμένη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της, στις Συκιές.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Βελδεμίρη στις 2:30 τα ξημερώματα, με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο με 2 οχήματα και 6 άνδρες.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες και σε διαμέρισμα στην Κρήτη. Δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες γύρω από το συμβάν.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο, όπως ενημέρωσε η πυροσβεστική, για την άτυχη γυναίκα όμως, ήταν αργά. Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η πολυκατοικία, με την φωτιά να τίθεται υπό έλεγχο καθώς δεν πήρε έκταση. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: ethnos.gr