Απίστευτο περιστατικό: Γυναίκα μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά και συνελήφθη

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απίστευτο περιστατικό: Γυναίκα μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά και συνελήφθη

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, καθώς γυναίκα μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά και συνελήφθη. Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του.

Επίθεση με νερό δέχτηκε πριν λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς όταν η... γνωστή παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να κάνει ένα νέο "σόου" μέσω social media κι αυτή τη φορά επέλεξε για "συμπρωταγωνιστή" της τον κ. Χαρδαλιά. Ωστόσο, τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τη νεαρή Θεσσαλονικιά αφού λίγο καιρό πριν και μετά το πρώτο της "σόου" στο διαδίκτυο, δέχθηκε ξυλοδαρμό για την προκλητική συμπεριφορά της.

Όπως μεταδίδει το Grtimes.gr, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό και τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του. Δείτε και τι είπε για νέα κρούσματα ο υφυπουργός.

Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την Ιωάννα Κουσκούση και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν τελικά θα συλληφθεί.

Χαρδαλιάς μπουγέλο

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που είχε απασχολήσει της αστυνομικές Αρχές, περίπου δύο μήνες πριν, όταν προσπάθησε μαζί με τον γιο της να διασχίσει τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ως αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί επεισόδιο με τα όργανα της τάξεως και να της επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ, το οποίο και έσκισε επιδεικτικά μπροστά τους.

πηγή: athensmagazine.gr

Νίκος Χαρδαλιάς: Διήμερο με την οικογένειά του μετά την άρση των μέτρων!

Ξέγνοιαστες διακοπές και στιγμές με την οικογένειά του αποφάσισε να ζήσει ο Νίκος Χαρδαλιάς έστω και για δυο ημέρες μετά την άρση των μέτρων και το Youweekly.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Η άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων είναι γεγονός, μαζί με το τέλος της καθημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, με πολλούς να πεθυμούν τον χαιρετισμό του αμέσως μετά τις ανακοινώσεις Σωτήρη Τσιόδρα, που ξεκινούσε πάντα ως «Καλησπέρα σας και από την Πολιτική Προστασία»...

Αφού έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε από τον περασμένο Φεβρουάριο (δείτε πως αποχαιρέτισε το ελληνικό κοινό), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει μερικές πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης, μαζί με τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, με την οποία επισκέφτηκαν τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, και συγκεκριμένα την Κυπαρισσία.

Όπως λένε, άλλωστε, άνθρωποι από τον στενό του κύκλο, μπορεί στην πολιτική και στη δημόσια εικόνα του να δείχνει «σκληρός», στην καθημερινότητά του, όμως, αφιερώνεται στις γυναίκες της ζωής του και χαρακτηριστικό είναι πως περνούν μαζί κάθε λεπτό από τον ελεύθερό του χρόνο, που είχε μειωθεί στο ελάχιστο το τελευταίο διάστημα. Κάθε καλοκαίρι απαθανατίζει τις στιγμές μαζί τους και δηλώνει περήφανος τόσο για τη σύζυγό του όσο και για τις δύο του κόρες, Ιωάννα και Δήμητρα.

Ο λόγος της επίσκεψής του στην Κυπαρισσία

Ένα διαφορετικό προφίλ, πιο χαλαρό απ' ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, είχε την ευκαιρία να δείξει ο «Nick Hard» - όπως είναι το παρατσούκλι του. Έχοντας θέα στη φύση, απόλαυσε τον καφέ του με τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, την αντιπεριφερειάρχη, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου, αλλά και την αντιδήμαρχο-υποψήφια δήμαρχο Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου. Η ομοιότητα της τελευταίας στην εμφάνιση, αλλά και στο επώνυμο, με τη σύζυγο του Νίκου Χαρδαλιά μόνο τυχαία δεν είναι, αφού πρόκειται για την αδερφή της. Με δεδομένο πως οι δύο γυναίκες έλκουν την καταγωγή τους από την Κυπαρισσία, οι σχέσεις του υφυπουργού με την περιοχή είναι ιδιαίτερα στενές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ