Επίθεση με βιτριόλι: Νέα ευρήματα στο σπίτι της 35χρονης - Το αινιγματικό σημείωμα για τον "πρώην"

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηριού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα ευρήματα στο σπίτι της 35χρονης - Το αινιγματικό σημείωμα για τον

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα νέα ευρήματα της αστυνομίας μέσα από το σπίτι της 35χρονης που φέρεται να έκανε την επίθεση με βιτριόλι, με όλη τις Αρχές να δίνουν όλη την προσοχή τους, στο αινιγματικό σημείωμα το οποίο αναφέρεται στον "πρώην".

Στη δικογραφία υπάρχει η μαρτυρία της οδηγού ταξί η οποία μετέφερε την 35χρονη στον τόπο του εγκλήματος: «Καθοδόν έλαβα κλήση στο κινητό μου από το ραδιοταξί και μου έδωσαν την πληροφορία ότι θα παραλάβω μια κοπέλα Ελληνοαμερικανίδα την οποία χρειάζεται να περιμένω καθώς έχει τρεις συνεντεύξεις να δώσει και χρειάζεται ένα ταξί να την περιμένει από κάτω.

Να σημειώσουμε πως στη δημοσιότητα βγήκε και ο τρόπος με τον οποίο αγόρασε το βιτριόλι η δράστρια. Δείτε εδώ.

Περίπου 9.30 πμ εμφανίστηκε στο παράθυρο του ταξί μου στου οδηγού μια κοπέλα εμφανώς αγχωμένη και μου ζήτησε να την περιμένω για 20 με 25 λεπτά στο σημείο που βρισκόμουν ήδη.

Την επόμενη ημέρα 9.05 περίπου πήγα στην Ελευθερίου Βενιζέλου έξω ακριβώς από τη ΔΕΗ και πάρκαρα. Πριν τις 9.30 γύρω στις 9.25 η ίδια γυναίκα εμφανίστηκε και μου είπε περίμενε με εδώ δεν θα αργήσω πολύ και να τη χρεώσω κανονικά.

Επίθεση με βιτριόλι δράστρια

Έφυγε προς απέναντι την πλευρά της Αγίας Ελεούσας και εξαφανίστηκε. Εμφανίστηκε σύντομα ύστερα απο 10 λεπτά με ένα τέταρτο το πολύ τρέχοντας μπήκε στο πίσω κάθισμα πίσω από εμένα τη ρώτησα που πηγαίνουμε , άργησε λίγο να απαντήσει και μου είπε στο ΜΕΤΣ όπως και χθες».

Η 34χρονη Ιωάννα στην κατάθεσή της στην αστυνομία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ειδα ξαφνικά μπροστά μου μια γυναικεία φιγούρα η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα η οποία ήρθε κοντά μου με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή μετά έφυγε τρέχοντας από τη γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εγώ αρχικά κοίταξα την μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρευστο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους για βοήθεια.

Αισθανόμουν εκείνη την στιγμή να πρήζεται το πρόσωπο μου και τα χέρια μου να καίνε. Όταν έφτασα στο φαρμακείο άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να λέω στην φαρμακοποιό ότι κάποιος μου πέταξε κάτι καυστικό στο πρόσωπο»,

Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που κατασχέθηκαν στο σπίτι της δράστιδος μεταξύ των οποίων και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που αναφέρει: «Τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει «δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Αποκαλυπτική ήταν και η κατάθεση του συντρόφου της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι

Ο σύντροφος της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, έδωσε μία πραγματικά αποκαλυπτική κατάθεση, μέσα από την οποία έκανε γνωστό πως είχε γνωρίζει την Ιωάννα και είχε ανταλλάξει κάποια μηνύματα μαζί της.

Όπως προκύπτει, η φερόμενη ως δράστης νόμιζε ότι την απατά με το θύμα, εξαιτίας ενός αιτήματος φιλίας και κάποιων μηνυμάτων στο Facebook, ενώ την ίδια ώρα ο 40χρονος, όπως είπε, δεν είχε σταθερή σχέση με την 35χρονη.

Επίθεση με βιτριόλι 35χρονη δράστρια

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα... Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου», ανέφερε ο 40χρονος.

Και πρόσθεσε: «Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Πηγή: athensmagazine.gr