Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της 35χρονης - «Είναι σύνθετη υπόθεση»

Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της 35χρονης - «Είναι σύνθετη υπόθεση»

Ο δικηγόρος της 35χρονης που φέρεται να έκανε την επίθεση με βιτριόλι, μίλησε στο Live News και έκανε μία αποκάλυψη, σχολιάζοντας πως ο ίδιος θα έλεγε ότι πρόκειται για μία πολύ σύνθετη υπόθεση.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης φερόμενης ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε στο LIVE NEWS για τις πρώτες επικοινωνίες του μαζί της.

Όπως σημείωσε ο κ. Κεχαγιόγλου, την επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα όταν πήρε στα χέρια του αντίγραφο της δικογραφίας.

Το δικό της σχόλιο για την υπόθεση έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το Instagram της. Δείτε εδώ την ανάρτησή της.

«Είναι μια σύνθετη υπόθεση», σημείωσε ο ποινικολόγος. «Είναι αποστασιοποιημένη από πρόσωπα και πράγματα. Διατηρεί μια απόσταση από την υπόθεση, με λίγα λόγια αρνείται την εμπλοκή της», υπογράμμισε. «Αφού υπάρχει άρνηση εμπλοκή, είναι δύσκολο το έργο μου. Την προετοιμασία την υπεράσπισή της. Της είπα βοήθησέ με, να σε βοηθήσω», συμπλήρωσε ο κ. Κεχαγίογλου.

Επίθεση με βιτριόλι δράστρια

«Στην Ελλάδα συνήθως υπάρχει τεκμήριο ενοχής, κι όχι τεκμήριο αθωότητας. Για να τη βοηθήσω, χρειάζεται να απαντήσει και στις δικές μου απαντήσεις. Αυτή την στιγμή, είναι πλήρως αποστασιοποιημένη, όχι απλώς ταραγμένη, διαταραγμένη. Αυτή είναι η εικόνα μου, δεν είμαι ειδικός.

Αρνείται την εμπλοκή της, όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι περιττά. Εγώ δεν έχω ανακριτικό καθήκον. Δεν γνωρίζω αυτά τα δύο 24ωρα, με την ταλαιπωρία, και την ψυχολογική ταλαιπωρία δεν ξέρω αν υπό πιο ήρεμες συνθήκες, αν θα μου πει κάτι περισσότερο ή θα παραδεχτεί οποιαδήποτε εμπλοκή.

Δεν έχω αποφασίσει αν θα ζητήσω ψυχιατρική εξέταση, αλλά η επαφή μου δεν μου δείχνει ένα άτομο ισορροπημένη προσωπικότητα. Υποθέτω ότι οι πάντες, θα θέλουν να ξέρουν αν είναι ένα απολύτως ισορροπημένο άτομο. Θα θέλουν να ξέρουν αν είναι υπό πλήρη καταλογισμό.

Οι ψυχωσικοί ή με κάποια ιδιαίτερη πάθηση μπορούν ταυτόχρονα να είναι ευφυείς. Να είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτά τα θέματα, να τα αφήσουμε να τα εκτιμήσουν οι ειδικοί», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου μιλώντας στο MEGA.

Πηγή: megatv.com

Η κατάθεση του συντρόφου της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι

Ο σύντροφος της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, έδωσε μία πραγματικά αποκαλυπτική κατάθεση, μέσα από την οποία έκανε γνωστό πως είχε γνωρίζει την Ιωάννα και είχε ανταλλάξει κάποια μηνύματα μαζί της.

Όπως προκύπτει, η φερόμενη ως δράστης νόμιζε ότι την απατά με το θύμα, εξαιτίας ενός αιτήματος φιλίας και κάποιων μηνυμάτων στο Facebook, ενώ την ίδια ώρα ο 40χρονος, όπως είπε, δεν είχε σταθερή σχέση με την 35χρονη.

Επίθεση με βιτριόλι 35χρονη δράστρια

Να σημειώσουμε πως στη δημοσιότητα βγήκε και ο τρόπος με τον οποίο αγόρασε το βιτριόλι η δράστρια. Δείτε εδώ.

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα... Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου», ανέφερε ο 40χρονος.

Και πρόσθεσε: «Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Πηγή: athensmagazine.gr