Στο νοσοκομείο η μικρή Μαρκέλλα

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η μικρή Μαρκέλλα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, που μετά από 40 ώρες εξαφάνισης εντοπίστηκε το Σάββατο στις 8.40 π.μ. σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Το κοριτσάκι αναμένεται ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της. Μέχρι στιγμής δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν έχει τραύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρκέλλα είναι ακόμη σοκαρισμένη και χρειάζεται ξεκούραση, ενώ ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων αναμένεται ότι θα σταθεί στο πλευρό της για να τη συνδράμει ψυχολογικά.

Στη συνέχεια, οι παιδοψυχολόγοι αναμένεται ότι θα επιχειρήσουν να συλλέξουν πληροφορίες για να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά την εξαφάνισή της. Την ίδια ώρα, ειδικοί εκτιμούν ότι η διαδικασία επούλωσης των ψυχικών πληγών της μικρής θα είναι δύσκολη. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε η Μαρκέλλα στην αστυνομία.

Η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ενώ βρίσκεται στη διαδικασία εντοπισμού υπόπτων για την εξαφάνιση της μικρής. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν τυχόν κάμερες που υπάρχουν σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκονται από το μεσημέρι τόσο η μητέρα της 10χρονης όσο και ο πατριός της.

Πηγή: protothema.gr

Θέση για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας πήρε και ο βιολογικός της πατέρας

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο βιολογικός πατέρας της, έκανε μία αποκάλυψη και δήλωσε ανοικτά πως δεν εμπιστεύεται την οικογένεια που μεγαλώνει την κόρη του.

Ευτυχώς το όμορφο αγγελούδι βρέθηκε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων της Θεσσαλονίκης στην οδό Σοφούλη στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο protothema.gr ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας, Βαγγέλης Κεσόγλου, υπογράμμισε πως θέλει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του και «να μεγαλώσει μαζί του αφού η μητέρα του έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται να μεγαλώσει και να προστατεύσει την κόρη τους».

Εξαφάνιση Μαρκέλλας Θεσσαλονίκη

«Είχα να κοιμηθώ τρια βράδια από την αγωνία και το άγχος μου για τη Μαρκέλλα μου. Δόξα το Θεό το παιδί βρέθηκε σε ένα πρατηρίο υγρών καυσίμων. Το βρήκε ένας κύριος, όπως μου είπαν. Το μόνο που ζητάω είναι να πάρω το παιδί κοντά μου και να μεγαλώσει με την καινούργια μου οικογένεια γιατί σε εκείνη την οικογένεια που είναι φοβάμαι πολύ και δεν τους έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη. Δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμα κάποιος παρόλο που είμαι ο βιολογικός της πατέρας. Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και απαιτώ να το πάρω το παιδί μου γιατί θέλω να σμίξω μαζί του» είπε μεταξύ άλλων.