Επίθεση με βιτριόλι: Ανοίγει το κινητό της 35χρονης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Ανοίγει το κινητό της 35χρονης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα, η αστυνομία πρόκειται να ανοίξει το κινητό της 35χρονης που κατηγορείται για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι Αρχές βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην λύση του μυστηρίου γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο εδώ και μερικές εβδομάδες.

Μία σημαντική κατάθεση για τη λύση της υπόθεσης έδωσε και ο πρώην σύντροφος της 34χρονης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Επίθεση με βιτριόλι δράστρια

Το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 16 Ιουνίου 2020, θα απολογηθεί η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου.

Η αστυνομία είχε ήδη προχωρήσει στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου, με αποτέλεσμα να έχει στην κατοχή της της κλήσεις της κατηγορούμενης για την αποτρόπαια πράξη σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Ωστόσο, με εντολή του ανακριτή, θα συνεχιστεί η διερεύνηση του κινητού της.

Πλέον, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα προσπαθήσουν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή, αναζητώντας φωτογραφίες, βίντεο ή μηνύματα που μπορεί να σχετίζονται με την επίθεση με βιτριόλι.

Η μάρτυρας που κάηκε από βιτριόλι

Η μια σοκαριστική κατάθεση διαδέχεται την άλλη και φανερώνεται η φρίκη της επίθεσης με το βιτριόλι σε όλες τις διαστάσεις της.

Το eReportaz.gr, φέρνει στο φως την κατάθεση της φαρμακοποιού που με τη μητέρα της περιέθαλψαν την Ιωάννα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση που δέχθηκε όταν έτρεξε στο φαρμακείο λουσμένη με το βιτριόλι.

«Η μητέρα μου την οδήγησε στο νεροχύτι να πλυθεί και της είπε να βγάλει τα ρούχα της. Μου ζήτησε να ενημερώσω το αφεντικό της στην εταιρεία για το τι συνέβη. Μπήκα στο κτήριο και ανοίγοντας την πόρτα του ασανσέρ ένιωσα ένα μικρό κάψιμο προφανώς από το καυστικό υγρό. Τότε έτρεξα στο φαρμακείο να πλυθώ κι εγώ. Η μητέρα μου τελικά ενημέρωσε τον διευθυντή της ασφαλιστικής».