Η ανακοίνωση των Lidl για τις πανελλαδικές εξετάσεις - Τι δωρίζει σε μαθητές/καθηγητές;

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες στήριξης της εταιρείας στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση των Lidl για τις πανελλαδικές εξετάσεις - Τι δωρίζει σε μαθητές/καθηγητές;

Η εταιρεία Lidl βρίσκεται πάντα κοντά στους ανθρώπους!Με βάση την τελευταία της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως λόγω πανελλαδικών εξετάσεων θα δωρίσει κάποια αναγκαία πράγματα σε μαθητές αλλά και καθηγητές.

Η ανακοίνωση των Lidl για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Η Lidl Ελλάς με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και εμπνεόμενη από τις διαχρονικές, εταιρικές της αξίες στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, κατανοεί την επιτακτική ανάγκη προστασίας από τον κορωνοϊό Covid-19, αλλά και τη σημαντικότητα τήρησης των απαραίτητων μέτρων, που στόχο έχουν την αντιμετώπισή του και στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε σε δωρεά 120.000 υφασμάτινων μασκών με σκοπό τη διάθεσή τους σε μαθητές Γ’ Λυκείου και εξεταστές, για άμεση αξιοποίηση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. Πρόκειται για μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες, με έξτρα αντιβακτηριδιακή επίστρωση εσωτερικά.

Lidl πανελλαδικές εξετάσεις δωρεά

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες η Lidl μπήκε στο Οικομενικό Σύμφωνο! Τι σημαίνει αυτό; Δείτε εδώ

“Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για εμάς στη Lidl Ελλάς, κάτι που αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις προς την ελληνική κοινωνία. Γνωρίζουμε πως η μάχη κατά του Covid-19 δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μαραθώνιος. Έτσι σε κάθε δύσκολη στιγμή που προκύπτει θεωρούμε καθήκον μας να σταθούμε αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια της χώρας μας να ανακάμψει από την πανδημία”, ανέφερε σχετικά η Βασιλική Αδαμίδου – Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρία, από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα, έχει προχωρήσει σε σημαντικές δράσεις άμεσης ανακούφισης για την αντιμετώπιση του Covid-19. Συγκεκριμένα, προσέφερε 100.000 ευρώ στο Ε.Σ.Υ., δώρισε 50.000 μάσκες στην Περιφέρεια Αττικής, στήριξε τους δήμους σε καραντίνα με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και ενίσχυσε φορείς σε όλη τη χώρα με προϊόντα.

Για τη Lidl Ελλάς, η προσφορά δεν είναι πρωτοβουλία, αλλά καθήκον, καταλήγει η ανακοίνωση.

Είσαι άνεργος; Η Lidl σου προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία - Η επίσημη ανακοίνωση

Αυτή την περίοδο τα πράγματα για όλους είναι πολύ δύσκολα, ειδικά για όσους είναι άνεργοι! Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα, λοιπόν και θες να εργαστείς κάπου η παρακάτω ανακοίνωση των καταστημάτων Lidl σε αφορά άμεσα καθώς σου προφέρεται με μεγάλη ευκαιρία.

Η ανακοίνωση της Lidl για τις θέσεις εργασίας

Θέλεις να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε μια διεθνή εταιρία; Μάθε για τις ευκαιρίες καριέρας στη Lidl Γερμανίας!

Η Lidl είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο του Λιανικού Εμπορίου τροφίμων, με 10.500 καταστήματα σε 29 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στη Γερμανία, περίπου 79.000 άνθρωποι εργάζονται στις εθνικές και διεθνείς κεντρικές εγκαταστάσεις στο Neckarsulm, στα 39 κέντρα Logistics και στα 3.200 καταστήματα.