Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του

Συναγερμός στις αρχές

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη. Ένας 49χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του από τον γιο του. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της ασφάλειας που απέκλεισαν το διαμέρισμα, ενώ στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής.

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Κυριακής μετά τον εντοπισμό ένας άγρια δολοφονημένου άνδρα μέσα στο σπίτι του. Πρόκειται για έναν 49χρονο άνδρα ο οποίος είχε μαχαιρωθεί στον λαιμό.

Ο 49χρονος εντοπίστηκε από τον γιο του, μέσα σε μία λίμνη αίματος, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, όπως μετέδωσε το thestival.gr. Ο γιος ειδοποίησε αμέσως τη μητέρα του και την αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της ασφάλειας που απέκλεισαν το διαμέρισμα, ενώ στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής.

Όπως προέκυψε από τη νεκροψία, το θύμα είχε μαχαιρωθεί στον λαιμό από νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανότατα μαχαίρι. Επιπλέον, ο άνδρας είχε αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο.

Να σημειωθεί πως μία τραγωδία σημειώθηκε και πριν από μερικές μέρες στη Βούλα, όταν μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από πυρκαγιά. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Ο τόπος του εγκλήματος εξετάστηκε και από κλιμάκιο της Σήμανσης.

Φρίκη στη Βούλα - Βρέθηκε νεκρή γυναίκα χωρίς τα ρούχα της

Κανονική φρίκη προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή, σύμφωνα με την οποία, στη Βούλα βρέθηκε μία γυναίκα νεκρή στο διαμέρισμά της, χωρίς τα ρούχα της. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μαχαιρωμένη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα βρέθηκε στο διαμέρισμά της στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα χωρίς να φοράει τα ρούχα της ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Βούλα νεκρή γυναίκα

Πηγή: athensmagazine.gr