Ο καιρός ξεκινάει... τσαλιμάκια - "Έσκασε" η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου μέχρι και το Σάββατο

Δώστε προσοχή! Ηλιοθεραπεία ή όχι το ΣΚ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο καιρός ξεκινάει... τσαλιμάκια -

Ξεκινάει τα δικά του τσαλιμάκια ο καιρός καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου που έσκασε πριν από λίγες ώρες μέχρι το Σάββατο θα έχουμε λίγες βροχές, λίγη λιακάδα.

Μέσα από το κεντρικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε αναφορά για καταιγίδες, συννεφιά και... φουρτούνες! Ετοιμαστείτε γιατί... ποιος ξέρει; Θα κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο ή... μπορεί και όχι;

Δείτε αναλυτικά τον καιρό του Σάκη Αρναουτογλου μέχρι και το Σάββατο στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε εδώ αναλυτικά την πρόβλεψη για το βράδυ της σημερινής ημέρας!

Τι λέει η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό μέχρι και το Σάββατο

ΠΕΜΠΤΗ 18-06-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και στη δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα βορειοανατολικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός, όμως από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά,6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.