Επίθεση με βιτριόλι: Σε ειδικό κελί και απομονωμένη η 35χρονη

Έκανε ειδικό αίτημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Σε ειδικό κελί και απομονωμένη η 35χρονη

Μετά την απολογία της, όπου άσκησε το δικαίωμα σιωπής, η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα μείνει σε ειδικό κελί και απομονωμένη, μετά από αίτημά της και απόφαση των φυλακών

Η 35χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της, έκανε χρήση του δικαιώματος σιωπής. Αμέσως μετά οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Την ίδια στιγμή, ο 40χρονος που αποτέλεσε το «Μήλον της Έριδος» για την επίθεση έκανε την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση. Δείτε εδώ όλα όσα είπε μέσω του δικηγόρου του.

Κατόπιν αιτήματός της αλλά και απόφαση των φυλακών, η κατηγορούμενη κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες, όπως μετέδωσε το Mega.

Λόγω της έκτασης της υπόθεσης, θα προαυλίζεται μόνη της, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι συγκρατούμενες ενδέχεται να κινηθούν εναντίον της.

Πηγή: protothema.gr

H 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι είχε βάλει gps στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Την ίδια ώρα, καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα στοιχεία που συλλέγουν οι Αρχές αναφορικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο κινητό της κατηγορούμενης εντοπίστηκαν δύο φωτογραφίες από το σπίτι της 34χρονης Ιωάννας στο Μοσχάτο. Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που υποστήριξαν ότι είχαν δει τη γυναίκα έξω από το σπίτι της 34χρονης τον περασμένο Ιανουάριο.

Όλα τα ευρήματα των Αρχών φανερώνουν ότι η 35χρονη κατηγορούμενη είχε απευθυνθεί μέχρι και σε... μάγισσες, καφετζούδες και χαρτορίχτρες προκειμένου να «δέσει» τον σύντροφό της. Μάλιστα, σύμφωνα με με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, από τις επισκέψεις της η 35χρονη φαίνεται να κρατούσε σημειώσεις, χωρίς ειρμό, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου.

Φαίνεται ότι είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, η 35χρονη φαίνεται να είχε τοποθετήσει ακόμα και GPS Tracker στο ΙΧ της 34χρονης Ιωάννας.

Μάλιστα στο κινητό της βρέθηκε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με την οποία γνώριζε κάθε στιγμή πού βρίσκεται η νεαρή κοπέλα από την Αμφιλοχία. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν η 35χρονη να προέβη σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να εξακριβώσει εάν η Ιωάννα είχε επαφές με τον σύντροφό της. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν, επίσης, ότι στο ιστορικό του υπολογιστή και των κινητών τηλεφώνων της φερόμενης δράστιδας εντόπισαν στοιχεία αναζήτησης αγοράς πομπού GPS στο διαδίκτυο.

Πηγή: iefimerida.gr