Θρήνος! Πέθανε ο Αντρέας Τρύφων

Θλίψη!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θρήνος! Πέθανε ο Αντρέας Τρύφων

Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας Αντρέας Τρύφων. Ο εκλιπών υπήρξε επί δεκαετίες διακεκριμένο Μέλος της Κυπριακής Επιχειρηματικής Κοινότητας και επιφανές Μέλος της ΟΕΒ.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του επί δεκαετίες Μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Ο εκλιπών υπήρξε επί δεκαετίες διακεκριμένο Μέλος της Κυπριακής Επιχειρηματικής Κοινότητας και επιφανές Μέλος της ΟΕΒ. “Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ της ΟΕΒ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντρέα Τρύφων”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Αντρέας Τρύφων ήταν ιδρυτής και βασικός μέτοχος της εταιρίας Tryfon Agencies kai Tryfon Distributors με αντικείμενο την εισαγωγή πολλών βασικών καταναλωτικών αγαθών.

Η εταιρία του το 2012 συγχωνεύτηκε με την Tseriotis Consumer Good και δημιουργήθηκε η εταιρεία Tryfon Tsieriotis, η οποία διανέμει γνωστές μάρκες προϊόντων όπως Kerrygold, McVities, Birds Eye, Weetabix, Alpen, McCain, Dr. Oetker Pizza, Barilla, Tilda, John West, Kanakis, PowerBar, ΧρυσοΔαλια, Κουρούσιης, Hercules, Health and Natural, Whole Earth, Kallo, Clipper, Hain, Green and Black, Bjorg και το Health and Baby Segment με τα Humana και το Organic Pharmacy. To 2019 η μαλτέζικων συμφερόντων εταιρία Alf. Mizzi & Sons Ltd αγόρασε το πλειοψηφικό ποσοστό μετοχών της εταιρίας. Θλίψη σκορπίστηκε και με τον θάνατο του Στέλιου Παπαδόγιαννη πριν από λίγες ημέρες

πηγή: athensmagazine.gr

Θλίψη! Πέθανε γνωστός τραγουδιστής σε ηλικία 28 ετών

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι πέθανε γνωστός τραγουδιστής σε ηλικία 28 ετών. Ο Yohan ήταν μέλος του δημοφιλούς boy band της K-Pop TST, οι οποίοι είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο τους τραγούδι, μόλις τον περασμένο Γενάρη.

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Κορεάτη καλλιτέχνη της K-Pop μουσικής σκηνής Yohan, σε ηλικία μόλις 28 ετών. Το πραγματικό του όνομα ήταν Kim Jeong-hwan, και έφυγε από την ζωή χθες Τρίτη 16 Ιουνίου, ενώ η οικογένειά του αρνείται να αποκαλύψει την αιτία του θανάτου του.

Ο Yohan ήταν μέλος του δημοφιλούς boy band της K-Pop TST, που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο τους τραγούδι, τον περασμένο Γενάρη. Μέσα σε μόλις εννέα μήνες, έχασαν τη ζωή τους ακόμη τρεις νεαροί καλλιτέχνες της K-Pop σκηνής.

undefined

«Ο Yohan μας άφησε… Η οικογένειά του βρίσκεται σε βαρύ πένθος. Οι γονείς του θα ήθελαν να παρακαλέσουν τα media να μην κάνουν εικασίες όσον αφορά την αιτία του θανάτου του και να απέχουν απ’ αυτά τα δημοσιεύματα από σεβασμό προς την οικογένεια» αναφέρει η ανακοίνωση.