Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θρήνος - Πέθανε ο Τίμπορ Μπένεντεκ

Πένθος στον αθλητισμό

Θρήνος - Πέθανε ο Τίμπορ Μπένεντεκ
Ενημέρωση 18.06.2020 12:06
Από Ανθή Ιωαννίδου

Θρήνος με την είδηση πως πέθανε ο Τίμπορ Μπένεντεκ.Ο Μπένεντεκ, μόλις τον περασμένο μήνα, αποχώρησε από οποιαδήποτε επαγγελματική ενασχόληση με το πόλο. Ο πρώην προπονητής της Ούιπεστ.

Σοκ στο παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς ένας θρύλος του αθλήματος, ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, Τίμπορ Μπένεντεκ, έφυγε από τη ζωή μόλις σε ηλικία 48 ετών, όπως έκανε γνωστό η ουγγρική ομοσπονδία υδατοσφαίρισης, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες

Ο Μπένεντεκ, μόλις τον περασμένο μήνα, αποχώρησε από οποιαδήποτε επαγγελματική ενασχόληση με το πόλο. Ο πρώην προπονητής της Ούιπεστ και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, είχε πει πως ήταν μια προσωπική απόφαση και πως θα παραμείνει στο χώρο ως φίλαθλος της εθνικής ομάδας, ευχαριστώντας παράλληλα και τους συνεργάτες του.

Τίμπορ Μπένεντεκ

Ο Τίμπορ Μπένεντεκ ήταν ο προπονητής της Ούιπεστ από τις αρχές του 2017, μετά την αντικατάστασή του από τον Τάμας Μαρτζ στο τιμόνι της Ουγγαρίας. Να τονιστεί πως την είχε οδηγήσει σε έναν τίτλο παγκόσμιου πρωταθλητή (2013) και σε δύο μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (ασημένιο το 2014 και χάλκινο το 2016).

Θλίψη σκορπίστηκε και με τον θάνατο του Στέλιου Παπαδόγιαννη πριν από λίγες ημέρες

πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος! Πέθανε ο Αντρέας Τρύφων

Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας Αντρέας Τρύφων. Ο εκλιπών υπήρξε επί δεκαετίες διακεκριμένο Μέλος της Κυπριακής Επιχειρηματικής Κοινότητας και επιφανές Μέλος της ΟΕΒ.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του επί δεκαετίες Μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Ο εκλιπών υπήρξε επί δεκαετίες διακεκριμένο Μέλος της Κυπριακής Επιχειρηματικής Κοινότητας και επιφανές Μέλος της ΟΕΒ. “Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ της ΟΕΒ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντρέα Τρύφων”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Αντρέας Τρύφων ήταν ιδρυτής και βασικός μέτοχος της εταιρίας Tryfon Agencies kai Tryfon Distributors με αντικείμενο την εισαγωγή πολλών βασικών καταναλωτικών αγαθών.

Η εταιρία του το 2012 συγχωνεύτηκε με την Tseriotis Consumer Good και δημιουργήθηκε η εταιρεία Tryfon Tsieriotis, η οποία διανέμει γνωστές μάρκες προϊόντων όπως Kerrygold, McVities, Birds Eye, Weetabix, Alpen, McCain, Dr. Oetker Pizza, Barilla, Tilda, John West, Kanakis, PowerBar, ΧρυσοΔαλια, Κουρούσιης, Hercules, Health and Natural, Whole Earth, Kallo, Clipper, Hain, Green and Black, Bjorg και το Health and Baby Segment με τα Humana και το Organic Pharmacy. To 2019 η μαλτέζικων συμφερόντων εταιρία Alf. Mizzi & Sons Ltd αγόρασε το πλειοψηφικό ποσοστό μετοχών της εταιρίας.

πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος - Πέθανε η Ashley Mattingly

Θρήνος - Πέθανε ο Γιάννης Χόντος

Share