Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα χειρόγραφα σημειώματα της 35χρονης - «Αν φύγει η λευκή μαγεία...»

Τι έγραφε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα χειρόγραφα σημειώματα της 35χρονης  - «Αν φύγει η λευκή μαγεία...»

Σοκάρουν τα όσα αναγράφονται στις χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας για την επίθεση με βιτριόλι πριν από μερικές εβδομάδες στην 34χρονη Ιωάννα. Η ίδια γράφει περί «λευκής μαγείας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 35χρονη που θεωρείται από τις Αρχές η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα κρατούσε αρκετές χειρόγραφες σημειώσεις. Σε αυτές προκύπτει ότι επισκέπτονταν χαρτορίχτρες και τις γνωστές... καφετζούδες.

Μάλιστα, αυτό που ξεχωρίζει από όσα γράφει είναι ότι: «αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

35χρονη βιτριόλι σημείωμα

Σε άλλο σημείωμα γράφει: «Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας». Φυσικά από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι η 35χρονη έχει εμμονή με την σχέση της με τον 40χρονο άνδρα.

Οι πρώτες ημέρες στις φυλακές

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη μεταφέρθηκε στις φυλακές το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αμέσως μετά την απόφαση του ανακριτή, που δεν την άκουσε να απαντάει σε καμία ερώτησή του για το έγκλημα.

Αυτή φέρεται να είναι η στρατηγική της 35χρονης και στον Κορυδαλλό, καθώς λαμβάνει τα γεύματά της κανονικά, αλλά κρατάει το στόμα της κλειστό. Ο θάλαμος στον οποίο κρατείται είναι πιο ευρύχωρος από τα στενά κελιά των φυλακών και Διαθέτει δικό του μπάνιο με τουαλέτα, με την 35χρονη να βρίσκεται μόνη. Όχι για λόγους ασφαλείας όπως διευκρινίζει η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών στο Mega, αλλά επειδή αυτό επιτάσσουν τα νέα μέτρα ασφάλειας για τον κορωναϊό.

Από τη μεριά της η Ιωάννα, σε δηλώσεις που έκανε μέσα από το νοσοκομείο, ζήτησε να κατηγορηθεί η 35χρονη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

πηγή: iefimerida.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι μεταξύ της Ιωάννας και της 35χρονης

Μερικοί νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι ανάμεσα στην 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι και την Ιωάννα, βγήκαν στην επιφάνεια, μέσα από τους οποίους φαίνεται για ακόμα μία φορά η άριστη σχέση που είχαν οι δύο κοπέλες.

Οι διάλογοι μεταξύ των δύο γυναικών σχετικά με τον 40χρονο είχαν ξεκινήσει σύμφωνα με το STAR τον Νοέμβρη του 2018, όπου η 35χρονη ρώτησε την Ιωάννα αν υπάρχει κάτι με τον συγκεκριμένο άντρα και εκείνη να της απαντά αρνητικά.

Μερικές μέρες αργότερα η κατηγορούμενη στέλνει ξανά στην 34χρονη και ακολουθεί ο διάλογος.

Επίθεση με βιτριόλι 35χρονη δράστρια

  • Κατηγορούμενη: Αγάπη όλα καλά; Δεν είχαμε καμία ενόχληση;
  • Ιωάννα: Έλα κοριτσάκι, είχαμε ναι. Το επόμενο πρωινό δυστυχώς. Καλημέρα εύχομαι καλή εβδομάδα με χαμόγελο» και κάτι τέτοια… Δεν ξέρω τι σχέση έχετε, αλλά συμβουλευτικά… ξεκόλλα από αυτόν. Κ@@@ίζει φουλ στο Facebook. Νομίζω δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Πάντως εγώ του το ξέκοψα, δεν ξαναέστειλα.
  • Κατηγορούμενη: Μου επιτρέπεις να σε πάρω; Δεν έχω το τηλ σου. Ρε Ιωάννα, θύμισέ μου πού έκλεισε η συνομιλία σας.
  • Ιωάννα: Μου ευχήθηκε να περάσω όμορφα και να επιστρέψω με το καλό.

    Στις 8 Δεκεμβρίου, η 35χρονη επιμένει και ξαναρωτάει.
  • Κατηγορούμενη: Έλα κορίτσι καλησπέρα, είσαι καλά;
  • Ιωάννα: Ναι κορίτσι μου μια χαρά εσύ; Ελπίζω να πήγαν καλά τα πράγματα με τον άλλον.
  • Κατηγορούμενη: Καλά κι εγώ ρε Ιωάννα μου. Έτσι λέω, για να δούμε… Σε ξαναενόχλησε;
  • Ιωάννα: Όχι, όχι, θα στο έλεγα αν ήταν…
  • Κατηγορούμενη: Εντάξει, ξέρεις πώς σε ρωτάω και ευχαριστώ για πολλοστή φορά. Σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ.
  • Ιωάννα: Μακάρι να πάνε όλα καλά, φιλάκια.

Το πιο ανατριχιαστικό, πάντως, είναι το γεγονός ότι ενώ σχεδίαζε την επίθεση με το βιτριόλι έστελνε στην Ιωάννα ευχές για τη νέα χρόνια μόλις τον Ιανουάριο του 2020, ενώ λίγους μήνες αργότερα τής έστησε καρτέρι και έριξε το βιτριόλι.

  • Κατηγορούμενη: «Κορίτσι χρόνια σου πολλά ότι ποθείς»
  • Ιωάννα: «Ευχαριστώ πολύ. Και εσύ το ίδιο καλή χρόνια»
  • Κατηγορούμενη: «Επίσης φιλιά πολλά».
  • Η τελευταία τους επικοινωνία έγινε στις 7 Ιανουαρίου του 2020 για την ονομαστική εορτή της Ιωάννας,
  • Κατηγορούμενη: Κορίτσι χρόνια σου πολλά, ό,τι ποθείς.
  • Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ και εσύ το ίδιο, καλή χρονιά.
  • Κατηγορούμενη: Επίσης, φιλιά.

Σύμφωνα με το STAR οι δύο γυναίκες συνομίλησαν 11 φορές μέσω mesenger και όλες ήταν με πρωτοβουλία της 35χρονης.

Πηγή: athensmagazine.gr