Δύσκολες ώρες για την 34χρονη Ιωάννα: Έκτακτη τοποθέτηση των γιατρών

Τι ανακοίνωσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την 34χρονη Ιωάννα: Έκτακτη τοποθέτηση των γιατρών

Δύσκολες ώρες για την 34χρονη Ιωάννα, αφού ετοιμάζεται για έκτο χειρουργείο σύμφωνα με την νέα τοποθέτηση των γιατρών. Η μητέρα της, αντιμετωπίζει το δράμα της κόρης της με μεγάλη αξιοπρέπεια.

Το σημερινό χειρουργείο είναι μια συνέχεια στο πρόγραμμα που έχει μπει για την αντιμετώπιση των εγκαυμάτων της λένε οι γιατροί που παρακολουθούν την 34χρονη Ιωάννα στο Θριάσιο νοσοκομείο, το οποίο αφορούσε συγκεκριμένα τμήματα στο πρόσωπό της και ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Η μητέρα της 34χρονης Ιωάννας αντιμετωπίζει το δράμα της κόρης της με μεγάλη αξιοπρέπεια, σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι παρακολουθούν νυχθημερόν την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας.

«Κάναμε ένα ακόμα χειρουργείο από τη σειρά των χειρουργείων που έχουμε προγραμματίσει το οποίο αφορούσε την αποκατάσταση του μετώπου, των βλεφάρων και της παρειάς δηλαδή του προσώπου. Έχουν όλα προχωρήσει πολύ καλά μέχρι σήμερα, χωρίς καμία επιπλοκή. Η αλήθεια είναι ότι είναι μαραθώνιος όλο αυτό, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα – βήμα και ακολουθώντας τους ρυθμούς που μας δείχνει το σώμα της.

Αυτό το τεχνητό δέρμα που έχουμε τοποθετήσει εξ αρχής στο πρόσωπό της, εξακολουθεί και υπάρχει και μάλιστα το έχει δεχτεί το σώμα της πολύ καλά. Ανάλογα με το πώς επουλώνονται οι πληγές της, κινούμαστε κι εμείς με τα χειρουργεία» λένε οι γιατροί στο protothema.gr.

«Όταν ξύπνησε η Ιωάννα από το χειρουργείο, ήταν καλά. Η κοπέλα αντέχει, είναι πολύ πειθαρχημένη και συνεργάσιμη. Βέβαια, όπως όλοι οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις, έτσι και η ψυχολογία της Ιωάννας ορισμένες φορές είναι καλή, ενώ κάποιες άλλες φορές είναι άσχημη. Στο πλευρό της είναι καθημερινά οι ψυχολόγοι που τη στηρίζουν και την ενθαρρύνουν γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα με τα χειρουργεία και η κοπέλα αυτή πρέπει να αντέξει ψυχολογικά. Από τη μεριά της η Ιωάννα, σε δηλώσεις που έκανε μέσα από το νοσοκομείο, ζήτησε να κατηγορηθεί η 35χρονη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η 34χρονη Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της και δεν υπάρχει λόγος να δει αυτές τις εικόνες, διότι δεν θα είναι και οι τελικές. Αυτή τη συμφωνία κάνουμε με όλους τους ασθενείς μας, όπως και με την Ιωάννα και πιστεύω ότι είναι μια έντιμη συμφωνία, διότι δεν χρειάζεται να επιβαρυνθεί η ψυχολογία της. Προφανώς, πολύ αργότερα όταν εξοικειωθεί με τα καινούργια δεδομένα, θα μπορεί να φροντίσει το δέρμα της, αλλά όλα αυτά βήμα-βήμα» προσθέτουν οι γιατροί στο protothema.gr. Την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την 35χρονη κόβουν την ανάσα αφού στο στόχαστρό της φαίνεται να ήταν και άλλη φίλη της.

«Έχει μια υπέροχη μητέρα η οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση της Ιωάννας με μεγάλη αξιοπρέπεια γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να βλέπεις το παιδί σου καμμένο και να στέκεσαι “βράχος” δίπλα του. Αυτή η στάση της μητέρας, βοηθάει πολύ και εμάς τους γιατρούς, που πραγματικά κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Ιωάννα μας. Η αντίδρασή της είναι πολύ αξιοπρεπής μπροστά στο δράμα της κόρης της» λένε οι γιατροί που παρακολουθούν την άτυχη 34χρονη Ιωάννα.

πηγή: athensmagazine.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα χειρόγραφα σημειώματα της 35χρονης - «Αν φύγει η λευκή μαγεία...»

Σοκάρουν τα όσα αναγράφονται στις χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας για την επίθεση με βιτριόλι πριν από μερικές εβδομάδες στην 34χρονη Ιωάννα. Η ίδια γράφει περί «λευκής μαγείας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 35χρονη που θεωρείται από τις Αρχές η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα κρατούσε αρκετές χειρόγραφες σημειώσεις. Σε αυτές προκύπτει ότι επισκέπτονταν χαρτορίχτρες και τις γνωστές... καφετζούδες.

Μάλιστα, αυτό που ξεχωρίζει από όσα γράφει είναι ότι: «αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

35χρονη βιτριόλι σημείωμα

Σε άλλο σημείωμα γράφει: «Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας». Φυσικά από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι η 35χρονη έχει εμμονή με την σχέση της με τον 40χρονο άνδρα.

Οι πρώτες ημέρες στις φυλακές

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη μεταφέρθηκε στις φυλακές το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αμέσως μετά την απόφαση του ανακριτή, που δεν την άκουσε να απαντάει σε καμία ερώτησή του για το έγκλημα.

Αυτή φέρεται να είναι η στρατηγική της 35χρονης και στον Κορυδαλλό, καθώς λαμβάνει τα γεύματά της κανονικά, αλλά κρατάει το στόμα της κλειστό. Ο θάλαμος στον οποίο κρατείται είναι πιο ευρύχωρος από τα στενά κελιά των φυλακών και Διαθέτει δικό του μπάνιο με τουαλέτα, με την 35χρονη να βρίσκεται μόνη. Όχι για λόγους ασφαλείας όπως διευκρινίζει η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών στο Mega, αλλά επειδή αυτό επιτάσσουν τα νέα μέτρα ασφάλειας για τον κορωναϊό.

πηγή: iefimerida.gr