Απαγωγή 10χρονης: Αυτή είναι η 33χρονη κατηγορούμενη

Έκτακτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απαγωγή 10χρονης: Αυτή είναι η 33χρονη κατηγορούμενη

Αυτή είναι η 33χρονη που ομολόγησε πως άρπαξε το 10χρονο κορίτσι, με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να φέρνει στο φως «καμουφλαρισμένες» 2 φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας.

Αυτή είναι η 33χρονη που ομολόγησε πως άρπαξε το 10χρονο κορίτσι, με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να φέρνει στο φως «καμουφλαρισμένες» 2 φωτογραφίες της.

Η ίδια ομολόγησε ότι πήρε το παιδί από το σχολείο, του έδωσε ναρκωτικά και το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά, αφού το έβαφε και την φωτογράφιζε.

Δείτε αναλυτικά τι λένε όλες οι πληροφορίες για την άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα που φαίνεται να είναι από το οικογενειακό της περιβάλλον.

πηγή: athensmagazine.gr

Απαγωγή Μαρκέλλας: Βιασμός στο κατηγορητήριο κατά της 33χρονης

Βιασμός στο κατηγορητήριο κατά της 33χρονης για την απαγωγή της Μαρκέλλας. Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως είπε ότι είχε ερωτικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά.

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος της 33χρονης που κατηγορείται ότι απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα.

Συγκεκριμένα η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως είπε ότι είχε ερωτικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά.

πηγή: elefterostypos.gr