Απαγωγή 10χρονης: Με σκυμμένο το κεφάλι και κουκούλα στα δικαστήρια

Δείτε βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απαγωγή 10χρονης: Με σκυμμένο το κεφάλι και κουκούλα στα δικαστήρια

Φορώντας κουκούλα και με σκυμμένο το κεφάλι, ώστε να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της έφυγε από το δικαστικό μέγαρο η 33χρονη η οποία κατηγορείται για την υπόθεση της απαγωγής της δεκάχρονη Μαρκέλλα.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε σήμερα στα δικαστήρια για να δώσει συμπληρωματικά στοιχεία. Κατά την έξοδο της, η «κοκκινομάλλα» - που μετά τις μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τα χαρακτηριστικά της φέρεται να κούρεψε γουλί τα μαλλιά της- προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες, μπήκε σε περιπολικό, όπου μέσα υπήρχε και αστυνομικός σκύλος.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της η Eισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, άσκησε χθες ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).

Ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας δήλωσε από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ότι η 33χρονη«δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού» και ότι «δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης «η πραγματική πρόθεση» της ήταν «να την φιλοξενήσει, να τη φροντίσει, να την περιποιηθεί διότι, όπως μου είπε, η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη συμβίωσή της ιδιαίτερα με τον πατριό της».

Δείτε αναλυτικά τι λένε όλες οι πληροφορίες για την άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα που φαίνεται να είναι από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Βίντεο: seleo.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Απαγωγή 10χρονης: Αυτή είναι η 33χρονη κατηγορούμενη

Αυτή είναι η 33χρονη που ομολόγησε πως άρπαξε το 10χρονο κορίτσι, με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να φέρνει στο φως «καμουφλαρισμένες» 2 φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας.

Αυτή είναι η 33χρονη που ομολόγησε πως άρπαξε το 10χρονο κορίτσι, με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να φέρνει στο φως «καμουφλαρισμένες» 2 φωτογραφίες της.

Η ίδια ομολόγησε ότι πήρε το παιδί από το σχολείο, του έδωσε ναρκωτικά και το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά, αφού το έβαφε και την φωτογράφιζε.

πηγή: athensmagazine.gr