Ασύλληπτος θρήνος στην Αίγινα - Πνίγηκε 17χρονος

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος στην Αίγινα - Πνίγηκε 17χρονος

Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί στην Αίγινα, από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου ενός 17χρονου. Ο θάνατος του μαθητή οφείλεται σε πνιγμό σε πισίνα στην περιοχή του Μεσαγρού, εκεί όπου εργάζονταν οι γονείς του.

Το ασθενοφόρο που έφθασε στην περιοχή, καθώς και ο γιατρός δεν κατόρθωσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η είδηση συγκλόνισε τη μαθητική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Αίγινας, όπως φάνηκε από τα μηνύματα συμμαθητών του 17χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε εδώ και το πόρισμα για το θάνατο της 27χρονης Δώρας στην Ηλεία

Πηγή: protothema.gr

Ασύλληπτος θρήνος - Πέθανε στα 23 του γνωστός ποδοσφαιριστής

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος που επικρατεί με την είδηση πως πέθανε διάσημος ποδοσφαιριστής σε ηλικία μόλις 23 ετών. Το γεγονός έκανε γνωστό η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και έχει σκορπίσει την θλίψη στο χώρο του αθλητισμού.

Ο λόγος για τον Κριστιάν Εμπουλού, παίκτη της Μόρκαμ, με το σύλλογο να επιβεβαιώνει το σοκαριστικό γεγονός χωρίς να αναφέρει τα αίτια του θανάτου του. Ο πρώην αμυντικός της Μίλγουολ και της Μαδέργουελ εντάχθηκε στον σύλλογο τον Ιανουάριο σε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κριστιάν Εμπούλου πέθανε

«Όλοι στην Μόρκαμ είναι πολύ λυπημένοι με τα νέα για τον θάνατο του Κριστιάν και θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτερη συμπάθειά μας στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτήν την πολύ λυπηρή στιγμή», ανακοίνωσε ο σύλλογος και συνέχισε «Ήταν μόλις 23 ετών και η είδηση για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του ήταν σοκ για όλους μας... Η απώλεια του θα γίνει αισθητή από όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίζουν». Τον θρήνο σκόρπισε και η είδηση πως πέθανε ο Στάνλει Χο.