Παναγιώτης Σκαφτούρος: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Θρήνος για τον πρώην ποδοσφαιριστή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Παναγιώτης Σκαφτούρος: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Παναγιώτη Σκαφτούρου. Η είδηση προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ομάδα του Ιωνικού, όπου έγινε γνωστός, να βγάζει ανακοίνωση.

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό καθώς το απόγευμα της Πέμπτης πέθανε ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Σκαφτούρος,ο οποίος είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ιωνικό, Εθνικό, Βύζα Μεγάρων ενώ ήταν πλέον τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Καμαρίο. Πριν από λίγο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το τροχαίο που δείχνουν το αυτοκίνητο διαλυμένο ολοσχαιρώς.

Πριν από ένα χρόνο είχε κρεμάσει τα παπούτσια του αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Σαντορίνης, αλλά η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί. Δείτε και το αντίο της συντρόφου του.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ομάδα του Ιωνικού, όπου έγινε γνωστός, να βγάλει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Σκαφτούρου που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί. Ο Παναγιώτης υπηρέτησε το αστέρι και σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια και το όνομα του θα υπάρχει για πάντα στη ιστορία του ΙΩΝΙΚΟΥ μας!».

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Σύμφωνα με ανάρτηση φίλων του η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στις 12, στο Σχιστό. Φίλοι και συγγενείς θα μαζευτούν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Παναγιώτη.

Δείτε την ανάρτηση:

Παναγιώτης Σκαφτούρος κηδεία