Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συναγερμός από τον ΕΟΦ - Αποσύρει παρτίδες με οδοντόκρεμες

Δείτε αναλυτικά...

Συναγερμός από τον ΕΟΦ - Αποσύρει παρτίδες με οδοντόκρεμες
Ενημέρωση 29.06.2020 20:17
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Παρτίδες με λευκαντικές οδοντόκρεμες αποσύρει από την κυκλοφορία ο ΕΟΦ. Συγκεκριμένα την ανάκληση των παρτίδων N009CS με ημερομηνία λήξης, 06/2021 και N016CS με ημερομηνία λήξης, 08/2021, του καλλυντικού προϊόντος ΥΟΤUΕL all in one ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ wintergreen και των παρτίδων N017CS με ημερομηνία λήξης, 12/2021, N011CS με ημερομηνία λήξης, 08/2021, του προϊόντος ΥΟΤUΕL all in one ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ snowmint, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Α

Aναφέρει ότι κατά την διεξαγωγή εργαστηριακών ελέγχων, ανιχνεύθηκε Υπεροξείδιο του Υδρογόνου σε ποσοστό το οποίο δεν συμφωνεί με την επισήμανση.

Η εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τις συγκεκριμένες παρτίδες από την αγορά, υπογραμμίζει ο ΕΟΦ.

Συναγερμός από τον ΕΟΦ - Ανακαλεί γνωστό αντισηπτικό

Συναγερμός από τον ΕΟΦ, καθώς ανακαλεί γνωστό αντισηπτικό. Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Ο ΕΟΦ σημειώνει ότι η εταιρεία LAVITA CANDIES οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα.

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του αντισηπτικού gel χεριών LAVITA, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Η απόφαση του ΕΟΦ

Το συγκεκριμένο προϊόν, όπως και άλλα που έχουν απαγορευτεί, διατίθεται ως βιοκτόνο, χωρίς να έχει την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Ο ΕΟΦ σημειώνει ότι η εταιρεία LAVITA CANDIES οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά. Δείτε εδώ και την έκτακτη ανακοίνωση του ΕΟΦ για τον κορωνοϊό!

ΕΟΦ  αντισηπτικό ανάκληση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προσοχή! Απαγόρευση από τον ΕΟΦ: Αν έχετε αυτά τα αντισηπτικά μαντηλάκια πετάξτε τα!

"Χτύπησε" καμπανάκι ο ΕΟΦ - Απαγορεύεται η κυκλοφορία 2 αντισηπτικών

TAGS
Share