Λαοθάλασσα στο τελευταίο αντίο για τον Παναγιώτη Σκαφτούρο - Φωτογραφίες από την κηδεία

Λύγισαν όλοι την ώρα που τον αποχαιρετούσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαοθάλασσα στο τελευταίο αντίο για τον Παναγιώτη Σκαφτούρο - Φωτογραφίες από την κηδεία

Πριν από λίγο βρήκαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από την κηδεία του Παναγιώτη Σκαφτούρου που τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας. Λαοθάλασσα για το τελευταίο αντίο...

Στο φέρετρο του αδικοχαμένου Παναγιώτη, ο φροντιστής της Θύελλας Καμαρίου, Τάσος Γερογιάννης, άφησε μια φανέλα του Ελπιδοφόρου, στον οποίο είχαν συνεργαστεί, ενώ προστέθηκε και η φανέλα του Παλαιού Φαλήρου, της Θύελλας Καμαρίου, του Εθνικού και του Ιωνικού.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν και οι περσινοί παίκτες της Θύελλας Καμαρίου και πολλά ακόμα πρόσωπα από τη Σαντορίνη, ποδοσφαιριστές, διοικούντες, ενώ δεν ήταν λίγα και τα στεφάνια.

Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Σκαφτούρος έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη το πρωί στην Οία της Σαντορίνης, μετά από θανατηφόρο τροχαίο. Μάλιστα, ήταν και φίλος με τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social. Δείτε την ανάρτησή του εδώ.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Παναγιώτη Σκαφτούρου δημοσίευσε το santorinisport.gr.

Παναγιώτης Σκαφτούρος νεκρός

Παναγιώτης Σκαφτούρος κηδεία

Παναγιώτης Σκαφτούρος τροχαίο

Συγκλονίζουν τα λόγια της συντρόφου του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σκαφτούρου - «Πήγα και τον βρήκα νεκρό»

Συγκλονίζει με τα λόγια της η σύντροφος του Παναγιώτη Σκαφτούρου, του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν από λίγες ημέρες.

«Είμαι σοκαρισμένη» είπε κλαίγοντας στην εκπομπή «Μαζί σου» για τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου της και συνέχισε «Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα… Θα τον θυμάμαι πάντα. Θα τον αγαπάω για πάντα».

«Απλά έχασε το έλεγχο έπεσε σε ένα ντουβάρι και εκεινος βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο. Λένε ότι ήταν ακαριαίος ο θάνατός του» εξομολογήθηκε σύντροφος του Παναγιώτη και συγκίνησε.

«Εγώ τον περίμενα στο σπίτι και δεν έφτασε ποτέ και πήγα και τον βρήκα νεκρό. Πήγα το πρωί στο σημείο και του άναψα κεράκι και του έβαλα λουλούδια. Τον έχασα για πάντα. Κάναμε όνειρα. Δουλεύαμε μαζί στο ξενοδοχείο τα ετοιμάσαμε μαζί όλα. Το ξενοδοχείο ήταν έτοιμο να δουλέψει… Αλλά δεν πρόλαβε» εξομολογήθηκε. Δείτε εδώ σοκαριστικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του.