Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό 5 τουρίστες που ήρθαν στην Ελλάδα

Έσκασε τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό 5 τουρίστες που ήρθαν στην Ελλάδα

Πέντε κρούσματα κορωνοϊού ανιχνεύθηκαν στα πρώτα 1.400 μοριακά τεστ, από τα συνολικά 5.889 που έγιναν, στους επιβάτες των αεροπορικών πτήσεων την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις γυναίκες από Σουηδία, Σερβία, Ρουμανία βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό, όπως και ένα ζευγάρι Ελλήνων. Έως αργά το βράδυ της Πέμπτης οι αρμόδιες Αρχές κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια ιχνηλάτησης των επαφών των εν λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού και μεταφοράς τους σε ξενοδοχεία και δωμάτια καραντίνας, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Κορωνοϊός: Σε «καραντίνα» 4 δήμοι στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: «Μπούκαραν» στο νοσοκομείο Ξάνθης για να πάρουν ασθενή με Covid-19

Σκηνές «φαρ ουέστ» εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στην μονάδα Covid-19.Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς ασθενούς με κορωνοϊό από τον Εχίνο εισέβαλαν μέσα στο Νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή, ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από Covid-19 αλλά από άλλη ασθένεια.

Ο εν λόγω ασθενής μάλιστα μεταφερόταν εκείνη τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο αντίστοιχο τμήμα κορωνοϊού, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα ενώ κλήθηκε και η αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι ασθενείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Θετικός στον κορωνοϊό αγαπημένος ηθοποιός - Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο προκάλεσε έντονη αναστάτωση αλλά και ανησυχία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.