Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκίνηση! Τα Lidl αποκάλυψαν την κίνηση ανθρωπιάς του Θοδωρή Μαραντίνη

Μεγαλείο ψυχής

Συγκίνηση! Τα Lidl αποκάλυψαν την κίνηση ανθρωπιάς του Θοδωρή Μαραντίνη
Ενημέρωση 07.07.2020 14:44
Από Youweekly Team

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας» προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς ήρωες που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο της καραντίνας.

Η ανακοίνωση των Lidl για την κίνηση ανθρωπιάς του Θοδωρή Μαραντίνη

Ο «Σούπερ Ήρωας» της Lidl Ελλάς δεν είναι άλλος από τον ήρωα της διπλανής πόρτας, ο εργαζόμενος στα καταστήματα, τις αποθήκες και τα γραφεία, που έδωσε όλη του την ενέργεια, ώστε η εταιρία να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά στις δυσκολίες της καθημερινότητας που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

Οι ONIRAMA επηρεασμένοι συναισθηματικά από την έντονη περίοδο της υγειονομικής κρίσης, συνέθεσαν το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας», αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, εμπνευσμένοι από τα δυνατά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας όπως ο φόβος, οι δυσκολίες αντιμετώπισης μίας πρωτόγνωρης καθημερινότητας, η αλληλοϋποστήριξη, η ομαδικότητα, η στέρηση των δικών μας ανθρώπων και τέλος η θετικότητα της επόμενης ημέρας. Όλα μαζί συντέλεσαν στη δημιουργία και στη σύνθεση του «Σούπερ Ήρωα», αυτού του ήρωα που υπάρχει και πάντα θα υπάρχει ανάμεσα μας, δίπλα μας και θα του εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στους στίχους του τραγουδιού «Σε ευχαριστούμε εσένα πολύ που ήσουν για εμάς εκεί πιστός στην πρώτη γραμμή, σε ευχαριστούμε από καρδιάς, χωρίς την μπέρτα σούπερ ήρωας!».

Το τραγούδι παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή εμφάνιση των ONIRAMA στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, με περιορισμένο κοινό εργαζομένων που αναδείχθηκε μέσα από σχετικό εσωτερικό διαγωνισμό της εταιρίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Η Lidl Ελλάς αναγνωρίζει την προσπάθεια και αφοσίωση των εργαζομένων της και τους ανταμείβει καθημερινά. Την περίοδο της καραντίνας η εταιρία προχώρησε σε χορήγηση έκτακτης παροχής συνολικού ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Επιπλέον τους παρείχε πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού Covid-19.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για 4η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται ως Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice.

Επίσης, αν ψάχνετε δουλειά τα lidl έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας εδώ.

Δείτε εδώ το τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη για την Lidl

Ανακοίνωση από τα Lidl - Μεγάλη προσοχή! Αφορά όλους τους καταναλωτές!

Σε μια ανακοίνωση προς όλους τους καταναλωτές της προέβη η ομάδα των σούπερ μάρκετ Lidl θέλοντας να επιστήσει την προσοχή τους ώστε να μην πέσουν στην παγίδα που κάποιοι έχουν ετοιμάσει χρησιμοποιώντας το όνομά τους.

Η ανακοίνωση των Lidl προς όλους τους καταναλωτές

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Lidl δεν διοργανώνει τους παρακάτω διαγωνισμούς.Πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν καταναλωτές.Η Lidl διατηρεί το δικαιώμα να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων της.

Lidl ανακοίνωση για καταναλωτές

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτή η ανακοίνωση για τα Lidl ενδιαφέρει όλους τους καταναλωτές - Πρέπει να την διαβάσετε

Η Lidl Ελλάς επενδύει 500.000 ευρω στην...

Share