Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Κατέληξε ο 5χρονος που ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα

Θρήνος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Κατέληξε ο 5χρονος που ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα

Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του 5χρονου, ο οποίος είχε ανασυρθεί το Σάββατο χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης κι έκτοτε ήταν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου. Το πρωί της Δευτέρας, δυστυχώς, κατέληξε.

Ο μικρός είχε λάβει τις πρώτες βοήθειες από άνδρα του ΕΚΑΒ ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην παραλία κι ακολούθως παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκρατείου και στη συνέχεια στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Οι άσχημες ειδήσεις στη χώρα μας δείχνουν να μην έχουν τέλος, αφού μόλις χθες έγινε γνωστό πως αγνοούνται 4 άνθρωποι στην Κρήτη. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Ιπποκρατείου, Νικάλαος Αντωνάκης, το παιδί όταν έφτασε στο νοσοκομείου ήταν διασωληνωμένο και χωρίς σφυγμό σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε σήμερα στην ΜΕΘ Παίδων όπου νοσηλευόταν.

Θάνατος 5χρονου Θεσσαλονίκη

Πηγή: ethnos.gr

Μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε πέρα από τη Θεσσαλονίκη και στο εξωτερικό, αφού αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλει

Πρόωρο τέλος στη ζωή του, σε ηλικία μόλις 27 ετών, φέρεται να έδωσε ο εγγονός του άλλοτε «βασιλιά της ροκ», Έλβις Πρίσλεϊ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΤΜΖ, ο Μπέντζαμιν Κίο, γιος της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, αυτοπυρπολήθηκε στην Καλιφόρνια όπου ζούσε, προκαλώντας σοκ στην παγκόσμια κοινότητα.

Ποιος ήταν ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

Ο Μπέντζαμιν ήταν ο καρπός του έρωτα της κόρης του Βασιλιά Έλβις με τον μουσικό Ντάνι Κίο. Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, ο εγγονός του Πρίσλεϊ αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όπου διέμενε. Οι λόγοι που τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν έγιναν γνωστοί προς το παρόν.

Ο Ρότζερ Γουιντινόφσκι, εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, δήλωσε στο CNN ότι η μητέρα του αυτόχειρα είναι «τελείως συντετριμμένη και απαρηγόρητη», όμως προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμά της και την μεγαλύτερη κόρη της, Ράιλι.

«Το λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της», είπε χαρακτηριστικά ο Γουιντινόφσκι, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες θανάτου του νεαρού και την ημερομηνία θανάτου του.

Ο Μπεν Κίο, ο οποίος διατηρούσε χαμηλό προφίλ στη ζωή του, έμοιαζε τρομερά με τον θρυλικό παππού του. Στην ομοιότητα αυτή είχε αναφερθεί στο παρελθόν και η μητέρα του: «Ο Μπεν μοιάζει τόσο πολύ με τον Έλβις... Όταν ερχοταν στο Όπρι (μουσική σκηνή) όλοι γυρνούσαν και τον κοιτούσαν. Ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του επειδή η ομοιότητα ήταν τόσο εντυπωσιακή». Η Λίζα Μαρί είχε γράψει μάλιστα και ένα τραγούδι για τον Μπεν με τίτλο «Storm and Grace».