Νεκρός 20χρονος στον ΗΣΑΠ Αττικής

Πέθανε από ηλεκτροπληξία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νεκρός 20χρονος στον ΗΣΑΠ Αττικής

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για έναν άτυχο 20χρονο ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στον σταθμό ΗΣΑΠ Αττικής. Ο νεαρός πέθανε από ηλεκτροπληξία, καθώς επιχείρησε να περπατήσει στις γραμμές του τραίνου.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Ο άτυχος νεαρός, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να καταλήξει από ηλεκτροπληξία.

Νεκρός στον ηλεκτρικό

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε και στη Ναυπακτία, με μία 19χρονη η οποία γέννησε και το βρέφος της βρέθηκε νεκρό. Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά, μετά την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι ήθελε να διασχίσει τις ράγες για να κάνει γκράφιτι.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Πέρα από τον 20χρονο που βρέθηκε νεκρός στον ΗΣΑΠ, κατέληξε και ένα 5χρονο αγόρι στη Θεσσαλονίκη

Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του 5χρονου, ο οποίος είχε ανασυρθεί το Σάββατο χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης κι έκτοτε ήταν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου. Το πρωί της Δευτέρας, δυστυχώς, κατέληξε.

Ο μικρός είχε λάβει τις πρώτες βοήθειες από άνδρα του ΕΚΑΒ ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην παραλία κι ακολούθως παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκρατείου και στη συνέχεια στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Οι άσχημες ειδήσεις στη χώρα μας δείχνουν να μην έχουν τέλος, αφού μόλις χθες έγινε γνωστό πως αγνοούνται 4 άνθρωποι στην Κρήτη. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Ιπποκρατείου, Νικάλαος Αντωνάκης, το παιδί όταν έφτασε στο νοσοκομείου ήταν διασωληνωμένο και χωρίς σφυγμό σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε σήμερα στην ΜΕΘ Παίδων όπου νοσηλευόταν.

Θάνατος 5χρονου Θεσσαλονίκη

Πηγή: ethnos.gr