Συναγερμός στο Δρομοκαΐτειο - Με κορωνοϊό νοσηλεύτρια

Μεγάλη ανησυχία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συναγερμός στο Δρομοκαΐτειο - Με κορωνοϊό νοσηλεύτρια

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαΐτειο. Πρόκειται για μια νοσηλεύτρια, η οποία διαγνώστηκε θετική στην Covid-19 και νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μέχρι την Τετάρτη που εμφάνισε συμπτώματα, δούλευε σε εξωνοσοκομειακό ξενώνα, όπου φιλοξενούνται 18 ασθενείς. Ο ΕΟΔΥ ιχνηλατεί τις επαφές της, ενώ κλιμάκιο θα επισκεφτεί τον ξενώνα και εάν κριθεί απαραίτητο θα λάβει δείγματα από ασθενείς και προσωπικό.

Δείτε εδώ τη χθεσινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας.

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος! Κοριτσάκι 3 ετών πέθανε από κορωνοϊό

Ασύλληπτος θρήνος έχει ξεσπάσει με την τραγική είδηση, πως ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών, πέθανε μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Οι βελγικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα το θάνατό του, διευκρινίζοντας πως το παιδί έπασχε από διάφορες παθήσεις.

Πρόκειται για το πιο νεαρό θύμα της ασθένειας που έχει γίνει γνωστό στη χώρα. «Αυτή η είδηση μας αγγίζει όλους πολύ βαθιά είτε ως επιστήμονες είτε ως γονείς», δήλωσε ο Μπουτεουίζν Κατρί, εκπρόσωπος των υγειονομικών αρχών της χώρας αυτής όπου πρόσφατα σημειώνεται μια αναζωπύρωση των κρουσμάτων.

Να σημειώσουμε πως ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού σημειώθηκε και στον Βόλο. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

κορωνοίός πέθανε παιδί

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος: Πέθανε από κορωνοϊό ο Σέσαρ Σαλίνας!

Από κορωνοϊό πέθανε ακόμη μία σημαντική προσωπικότητα, ο Σέσαρ Σαλίνας. Θρήνος στην παγκόσμια κοινότητα για τον άδικο χαμό του!

Ο Σαλίνας ήταν μέχρι πρότινος ο πρόεδρος της Βολιβιανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FBL) και δυστυχώς άλλο ένα θύμα του θανάσιμου ιού COVID-19. Η ανακοίνωση για το χαμό του ήρθε στο φως την Κυριακή από τον Υφυπουργό Εσωτερικών της μεταβατικής κυβέρνησης της Βολιβίας.

O Ουίλσον Σανταμαρία, Υφυπουργός Εσωτερικών έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «απεβίωσε φίλος, υποστηρικτής και πρόεδρος του συλλόγου The Strongest και της FBL»,

Με τη σειρά του ο Γκρόβερ Βάργκας ο πρόεδρος του συλλόγου Βίλστερμαν (Κοτσαμπάμπα) έγραψε: «Με βαθιά οδύνη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Σέσαρ Σαλίνας δεν είναι πλέον ανάμεσά μας»

Σε ηλικία 58 ετών ο Σέσαρ Σαλίνας εισήχθη στην ιδιωτική κλινική Λας Πάλας στις 9 Ιουλίου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

undefined