Επίθεση με βιτριόλι: Τότε θα πάρει εξιτήριο η Ιωάννα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Τότε θα πάρει εξιτήριο η Ιωάννα

Δυόμισι μήνες μετά τη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι, κι αφού μεσολάβησε ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα με αφόρητους πόνους, αγωνία και συνεχόμενα χειρουργεία, τα πρώτα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους για την Ιωάννα Π. και την οικογένειά της, μιας και έγινε γνωστό πως μέσα στον Αύγουστο θα πάρει εξιτήριο.

Το έβδομο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της προ ημερών ήταν και το τελευταίο σε αυτή την πρώτη φάση της προσπάθειας των γιατρών για αποκατάσταση των σοβαρών βλαβών που έχει υποστεί στο μάτι, στο πρόσωπο και στο σώμα. Το επόμενο διάστημα θα παραμείνει κλινήρης στο Θριάσιο μέχρι να επουλωθούν πλήρως οι πληγές και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Μοσχάτο.

Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα χειρουργείο

Αυτό εκτιμάται ότι θα συμβεί μετά τα μέσα του Αυγούστου, κάτι που, αν μη τι άλλο, χαροποίησε την Ιωάννα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι οι πόνοι που νιώθει δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως κι ότι η μάχη για να μην χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι δεν έχει κερδηθεί ακόμη.

Παράλληλα, ψυχολογικά την επιβαρύνει ιδιαίτερα και η αγωνία που έχει για να δει στον καθρέφτη το πρόσωπό της, γεγονός για το οποίο την έχουν προετοιμάσει οι ειδικοί που βρίσκονταν στο πλευρό της το προηγούμενο διάστημα, αλλά αποτελεί ενδεχομένως και το δυσκολότερο κομμάτι ως προς την αποδοχή από την ίδια της εικόνας που θα έχει από εδώ και πέρα.

Το εξιτήριο που θα πάρει η Ιωάννα, πάντως, δεν σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αποκατάστασης, αφού θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία σε μεταγενέστερο στάδιο για περαιτέρω αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί.

Πηγή: ethnos.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία στην υπόθεση - Τι έδειξε το κινητό της 35χρονης

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, που συγκλόνισε την Ελλάδα, με τον ΑΝΤ1 να φέρνει νέα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί από το κινητό και το λάπτοπ της 35χρονης.

Οι ειδικοί κατάφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια να επαναφέρουν τα στοιχεία τόσο στο λάπτοπ όσο και στο κινητό της 35χρονης, το οποίο φέρεται να διέγραψε λίγες ημέρες πριν της σύλληψή της η κατηγορούμενη...

Διαβάστε τη συνέχεια για τα νέα στοιχεία στην επίθεση με βιτριόλι στο athensmagazine.gr