Θρήνος! Πέθανε ο Άλαν Πάρκερ

Απέραντη θλίψη για τον κορυφαίο σκηνοθέτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε ο Άλαν Πάρκερ

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, με την είδηση, πως ο κορυφαίος σκηνοθέτης και δημιουργός του «Εξπρές του Μεσονυχτίου», πέθανε σε ηλικία 76 ετών, σκορπώντας την θλίψη σε όλους τους θαυμαστές των ταινιών του.

Είχε σκηνοθετήσει γνωστές ταινίες όπως το «Εξπρές του μεσονυχτίου», τους «Ανήλικους ριφιφίδες» (Μπάγκσι Μαλόουν), «Ο Μισισιπής καίγεται», «Εβίτα».

Ο Πάρκερ γεννήθηκε στο Ίσλινγκτον σε εργατική οικογένεια και από τα 18 του άρχισε να εργάζεται στον χώρο της διαφήμισης, κάτι που επέδρασε στο στιλ του. Έφυγε από τη ζωή έπειτα από μακρά ασθένεια, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Η πρώτη του ταινία είναι το περίφημο Bugsy Malone του 1976, αλλά τα πάντα άλλαξαν με το τρομακτικό Εξπρές του Μεσονυκτίου που γύρισε το 1978.

Ο συνθέτης του «Εβίτα», Andrew Lloyd Webber έγραψε στο Twitter ότι ο Πάρκερ ήταν «ένας από τους λίγους σκηνοθέτες που πραγματικά κατανοούσαν τα μιούζικαλ στην οθόνη».

Βαρύ πένθος έχει ξεσπάσει και στο ΚΚΕ. Δείτε εδώ ποιο μέλος του κόμματος πέθανε.

Πηγή: in.gr

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας ποδοσφαιριστής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στο χώρο του αθλητισμού με την είδηση, πως ένας νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής, πέθανε στα 20 του, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον Χρήστο Κρημνιανιώτη, ο οποίος αγωνίζονταν στην Ελπίδα Πολυγύρου. Τον Χρήστο Κρημνιανιώτη αποχαιρέτησαν τόσο η ΕΠΣ Χαλκιδικής όσο και ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Ο Πρόεδρος , τα μέλη και το προσωπικό της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Χρήστου Κρημνιανιώτη, ενός παιδιού μόλις 20 ετών το οποίο τίμησε με την παρουσία του το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.

Συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας του και στους συγγενείς του εκλιπόντος.

Καλό Παράδεισο.

Η ανακοίνωση από τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου

Με βαθιά θλίψη αλλά και συγκίνηση, αποχαιρετούμε τον φίλο μας Χρήστο Κρημνιανιώτη ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας. Θα παραμείνεις στην καρδιά μας και θα σε θυμόμαστε πάντοτε για το χαμόγελό σου και την ζεστασιά της ψυχής σου. Καλό ταξίδι.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς και τα αδέρφια.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελπίδα Πολυγύρου:

Πένθος στην οικογένεια της Ελπίδας και της Νίκης.

Τα λόγια περιττά όταν ένα παιδί με το χαμόγελο του Χρήστου φεύγει από κοντά μας.

Συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μας στην οικογένειά του.

Χρήστος Κρημνιανιώτης θάνατος