Κορωνοϊός: 21 τα κρούσματα από το γάμο στη Θεσσαλονίκη!

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: 21 τα κρούσματα από το γάμο στη Θεσσαλονίκη!

Γάμος στη Θεσσαλονίκη στάθηκε αφορμή για την εξάπλωση του κορωνοϊού σε αρκετούς καλεσμένους. Μέχρι τώρα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 21.

Τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης έχουν προς εξέταση 200 δείγματα ύποπτα για κορωνοϊό. Δεν αφορούν όλα τον γάμο.

Αυξάνεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από το γλέντι γάμου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία του γάμου που εξελίσσεται σε εστία κορωνoϊού

Θετικοί είναι ο γαμπρός, η νύφη και άλλα 19 άτομα.

κορωνοιος θεσσαλονικη γαμος

Τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης έχουν προς εξέταση 200 δείγματα ύποπτα για κορωνοϊό, τα οποία όμως δεν αφορούν στο σύνολό τους τον γάμο, σύμφωνα με το skai.gr

H εκκλησία όπου τελέστηκε ο γάμος στη δυτική Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτός υπαίθριος χώρος, ωστόσο, περίπου 40 από τους καλεσμένους μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό του ναού γιατί μετά τον γάμο το ζευγάρι έκανε και τη βάφτιση του παιδιού του.

ΠΗΓΗ: Voria.gr

Σε καραντίνα οι Εθνικές ομάδες πόλο

Κορωνοϊός: Έγκυος στο Ιπποκράτειο θετική και 100 ύποπτα κρούσματα

Συναγερμός σημάνθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ύστερα από τη διάγνωση μιας εγκύου με κορωνοϊό! Άλλα 100 ύποπτα κρούσματα προκάλεσαν έντονη ανησυχία...

Πιο αναλυτικά, η εφημερία της Παρασκευής, 31 Ιουλίου, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης ήταν ενδεικτική της έξαρσης κορονοϊού που περνά η συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με τη ΠΟΕΔΗΝ προσήλθαν στην εφημερία και εξετάστηκαν 100 ύποπτα κρούσματα. Τα μισά περίπου ήταν από τον ήδη γνωστό γάμο που έγινε στην πόλη.

κορωνοϊός έγκυος

Μέχρι τώρα από τις εξετάσεις βγήκαν 5 από το γάμο θετικά και 4 θετικά από άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα, έχει διακομισθεί και μια έγκυος θετική από Βέροια για να γεννήσει το μωράκι της. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τα περιστατικά δεν χρειάστηκαν νοσηλεία. Πάντως, αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα από πολλά ύποπτα κρούσματα πολλοί εκ των οποίων συμμετείχαν στο γάμο.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Άντικατέστησε όλες τις φωτογραφίες προφίλ του από τα Social Media με φωτογραφίες με μάσκα!