Επιβεβαιώθηκε το κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Τι έδειξαν τα τεστ των υπόλοιπων παικτών;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιβεβαιώθηκε το κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Επιβεβαιώθηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα να συνεχίζει τις προπονήσεις με προφυλάξεις και βάσει πρωτοκόλλου.

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ, υπάρχει ένα κρούσμα κορωνοϊού, με όλα τα υπόλοιπα τεστ να είναι αρνητικά. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι οικείοι του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός, υποβλήθηκαν σε τεστ και είναι όλοι τους αρνητικοί.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα επιστρέψει στις προπονήσεις στις οποίες θα τηρηθεί πιστά το πρωτόκολλο όπως έχει γίνει από την πρώτη μέρα επιστροφής στις προπονήσεις και το πρωί της Δευτέρας (3/8) θα γίνει νέος κύκλος τεστ λόγω της αναχώρησης για το Πήλιο, το πρωί της Τρίτης (4/8) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την ίδια στιγμή, στην Χαλκιδική μπήκε λουκέτο σε δύο μαγαζιά καθώς δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: ethnos.gr

Κορωνοϊός: 21 τα κρούσματα από το γάμο στη Θεσσαλονίκη!

Γάμος στη Θεσσαλονίκη στάθηκε αφορμή για την εξάπλωση του κορωνοϊού σε αρκετούς καλεσμένους. Μέχρι τώρα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 21.

Τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης έχουν προς εξέταση 200 δείγματα ύποπτα για κορωνοϊό. Δεν αφορούν όλα τον γάμο.

Αυξάνεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από το γλέντι γάμου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία του γάμου που εξελίσσεται σε εστία κορωνoϊού

Θετικοί είναι ο γαμπρός, η νύφη και άλλα 19 άτομα.

κορωνοιος θεσσαλονικη γαμος

Τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης έχουν προς εξέταση 200 δείγματα ύποπτα για κορωνοϊό, τα οποία όμως δεν αφορούν στο σύνολό τους τον γάμο, σύμφωνα με το skai.gr

H εκκλησία όπου τελέστηκε ο γάμος στη δυτική Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτός υπαίθριος χώρος, ωστόσο, περίπου 40 από τους καλεσμένους μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό του ναού γιατί μετά τον γάμο το ζευγάρι έκανε και τη βάφτιση του παιδιού του.

ΠΗΓΗ: Voria.gr