Ουκρανία: Άνδρας απειλεί να ανατινάξει τράπεζα στον αέρα!

Οι διαπραγματεύσεις με την αστυνομία

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ουκρανία: Άνδρας απειλεί να ανατινάξει τράπεζα στον αέρα!

Αναταραχή προκαλεί άντρας στην Ουκρανία που απειλεί να ανατινάξει τράπεζα στον αέρα. Έντονες είναι οι διαπραγματεύσεις που γίνονται με την αστυνομία με στόχο την αποτροπή ενός μοιραίου συμβάντος.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές φέρεται να έχει τοποθετήσει τη βόμβα σε σακίδιο

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κίεβο της Ουκρανίας, μετά από τις απειλές άνδρα, να ανατινάξει τράπεζα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών της χώρας.

Ο άνδρας ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές φέρεται να έχει τοποθετήσει τη βόμβα σε σακίδιο και αυτή την ώρα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Αρχές, όπως αναφέρει το RT.com.

Ο εκπρόσωπος της τράπεζας κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι ένας άντρας περίπου 30 ετών, μπήκε στο κτίριο και είπε ότι έχει μια βόμβα στο σακίδιό του. «Το προσωπικό της τράπεζας έφυγε από το κτίριο, ο προϊστάμενος του τμήματος προσφέρθηκε να παραμείνει εθελοντικά. Η αστυνομία ξεκίνησε συνομιλίες με τον τρομοκράτη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός στη σελίδα του στο Facebook.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραία!

Λονδίνο: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για έκρηξη σε αγορά

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική στο Λονδίνο για έκρηξη σε αγορά του νοτιοανατολικού μέρους της πόλης. Υπάρχουν αναφορές για έκρηξη ενώ φωτογραφίες δείχνουν μαύρο καπνό σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει σημάνει στο Λονδίνο, μετά από αναφορά για έκρηξη σε αγορά στο Πέκαμ, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης και θεωρείται ένα ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο μέρος.

Σύμφωνα με αναφορές από τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, αλλά και χρηστών στο twitter, από το σημείο ακούστηκε έκρηξη, ενώ είναι ορατός μαύρος καπνός.

Ήδη, πυροσβέστες και πυροσβεστικά οχήματα σπεύδουν στο σημείο, ενώ οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για φωτιά στο πάρκινγκ πολυχώρου.Να θυμίσουμε ωστόσο πως έγινε και ακόμα μια έκρηξη σε είσοδο σπιτιού εφοπλιστή στην Καστέλλα. Άφησαν μασούρι με δυναμίτη!

protothema.gr