Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανακοίνωση προσφορών στα Lidl - Αφορά όλους τους καταναλωτές

Μην τις χάσετε

Ανακοίνωση προσφορών στα Lidl - Αφορά όλους τους καταναλωτές
Ενημέρωση 05.08.2020 13:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Προσφορές θα ξεκινήσουν τα LIdl και βγήκε η ανακοίνωση με το φυλλάδιο των προσφορών. Αφορά όλους τους καταναλωτές, καθώς πρόκειται για τρόφιμα που αρέσουν σε όλους.

Συγκεκριμένα, από αύριο, Πέμπτη 6/8 η αλυσίδα super marker ξεκινάει 3ήμερες προσφορές με τις τιμές να πέφτουν στα... πατώματα!

Δείτε εδώ το φυλλάδιο

Lidl προσφορές φυλλάδιο

Δείτε ωστόσο και την ανακοίνωση του super market, που αφορά κυρίως τις γυναίκες.

Lidl: Αν είσαι καταναλωτής τους αυτό πρέπει να το γνωρίζεις! Βγήκε επίσημη ανακοίνωση...

Με μια επίσημη ανακοίνωση το site των καταστημάτων Lidl αποκάλυψε κάποια ευχάριστα νέα! Συγκεκριμένα, αν είσαι καταναλωτής τους θα χαρείς να μάθεις πως κέρδισε δυο νέες διακρίσεις η αλυσίδα αυτή!

Η ανακοίνωση των Lidl

Στον δρόμο των διακρίσεων και των επιτυχιών συνέχισε η Lidl Ελλάς κατά τη 18η Τελετή Απονομής των Retail Business Awards 2020, τον μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό της αγοράς που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Με δύο καμπάνιες, που ξεχώρισαν για τη δημιουργική προσέγγιση και τον ισχυρό τους αντίκτυπο στην αγορά, διακρίθηκε η Lidl Ελλάς, αποδεικνύοντας πως αποτελεί μια σταθερά υγιή δύναμη του εγχώριου λιανεμπορίου.

Στο πλαίσιο τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου η εταιρία απέσπασε:

- Βραβείο Silver στην κατηγορία Social Media Retail Strategy για την καμπάνια «Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl». H Lidl Ελλάς ηγήθηκε της προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο και υποστήριξε έμπρακτα την ιδέα μιας κοινωνίας που το καλό μοιράζεται σε όλους καλώντας τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας fylladioprosforasapotalidl.gr να μοιραστεί «ηλεκτρονικά» το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης του «Φυλλαδίου Προσφοράς #apotalidl». Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 40.083 shares με αποτέλεσμα να προσφερθεί ισάριθμο ποσό σε αξία προϊόντων στους οργανισμούς Ανοιχτή Αγκαλιά, Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσφοράς, Μπορούμε και Χαμόγελο του Παιδιού.

- Βραβείο Silver στην κατηγορία Retail Campaign για την επετειακή καμπάνια 360ο «20 χρόνια Lidl Ελλάς». Η Lidl Ελλάς με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα, γιόρτασε με μια integrated marketing campaign την επέτειό της με το καταναλωτικό κοινό αποδεικνύοντας μέσω τηλεοπτικών και digital spots, διαγωνισμών, ενεργειών και επετειακών προϊόντων, ότι κάνει την κάθε μέρα να αξίζει. Η καμπάνια ενίσχυσε συνολικά τα brand values της εταιρίας, δίνοντας μια δυνατή υπόσχεση για την πορεία της στο μέλλον.

H Lidl Ελλάς βραβεύεται για μία ακόμη φορά στα Retail Business Awards, συγκαταλεγόμενη ανάμεσα στις επιχειρήσεις που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης στη χώρα, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά και αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το λιανεμπόριο παραμένει ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης.

Δες εδώ, επίσης, τα τρόφιμα που βραβεύτηκαν στα Lidl!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρέξτε να προλάβετε αυτά τα 27 προϊόντα των Lidl - Βραβεύτηκαν!

Οι ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα Lidl - Πράγματα που σίγουρα δεν ξέρουν όλοι

TAGS
Share