Μαγνησία: Εφιάλτης με 31χρονη γυναίκα που "έπεσε" νεκρή στην πλατεία του χωριού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μαγνησία: Εφιάλτης με 31χρονη γυναίκα που

Εφιαλτικό είναι το συμβάν που διαδραματίστηκε στην περιοχή της Μαγνησίας. Σοκάρει ο θάνατος μίας 31χρονης γυναίκας που "έπεσε" νεκρή στην πλατεία του χωριού. Αναστάτωση επικρατεί σε όλη την τοπική κοινότητα.

Αναλυτικότερα, σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινότητα του χωριού Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας ο αιφνίδιος θάνατος μιας 31χρονη γυναίκας, η οποία κατέρρευσε χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Η άτυχη 31χρονη, η οποία ήταν και μητέρα δίδυμων αγοριών ηλικίας 3 ετών, βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της και συγγενικά τους πρόσωπα στην πλατεία όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.

 31χρονη γυναίκα νεκρή μαγνησία

Άμεσα, άνθρωποι που βρίσκονταν στην πλατεία και είδαν τη σκηνή ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, ασθενοφόρο του οποίου πήγε επί τόπου, παρέλαβε τη γυναίκα, τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Αστυνομία αποδίδει τον θάνατο της γυναίκας σε παθολογικά αίτια και, λόγω του νεαρού της ηλικίας της παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της. Ο θάνατος της γυναίκας πιθανολογείται ότι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σκηνές θρίλερ θυμίζει και η υπόθεση μιας γυναίκας που πέθανε στο Φάληρο! Διαβάστε εδώ.

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή γυμνάστρια

Σοκ με γνωστή γυμνάστρια που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Η ίδια βρέθηκε τραυματισμένη όμως τελικά δεν άντεξε και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα βαριά τραύματα που είχε. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η 26ρονη Amy-Leanne Stringfellow βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο σπίτι της στο Γιορκσαιρ και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Η αστυνομία άρχισε να ερευνά το συμβάν και αναζητά μάρτυρες.

Οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 45χρονο άνδρα, τον Terence Papworth, όμως δεν έχει γνωστό τι τους συνέδεε. Ο 45χρονος θα εμφανιστεί σήμερα (08/06) ενώπιον του Δικαστηρίου του Ντόνκαστερ.

Σε μήνυμα που ραγίζει καρδιές, η οικογένεια της 26χρονης έγραψε: «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες και ποτέ δεν θα φτιάξουν πραγματικά. Ήσουν όμορφη και ευγενική και ενέπνευσες τόσους πολλούς άλλους». Θλίψη προκαλεί και η είδηση για τον θάνατο της Αναστασίας Παπαθανασίου.