Βλάντιμιρ Πούτιν: Εγκρίθηκε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!

Υποβλήθηκε σε αυτό η κόρη του

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Βλάντιμιρ Πούτιν: Εγκρίθηκε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!

Σε εξαιρετικά ευχάριστες και ελπιδοφόρες δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, η έκτακτη είδηση θέλει τον Πούτιν να ενέκρινε ήδη το εμβόλιο.

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμί Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι το υπουργείο Υγείας της χώρας ενέκρινε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ ανέφερε επίσης πως η κόρη του έχει ήδη εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με τον Πούτιν μετά τον εμβολιασμό η κόρη του ανέβασε λίγο πυρετό αλλά μετά δεν διήρκεσε πολύ.

Περισσότερες πληροφορίες για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που ενέκρινε ο Πούτιν

Το εμβόλιο, που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Gamaleya της Μόσχας, έλαβε το «πράσινο φως» από το ρωσικό Υπουργείο Υγείας την Τρίτη, αποκάλυψε ο Πούτιν.

Η Ρωσία κατέγραψε σήμερα 4.945 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 897.599 –ο τέταρτος υψηλότερος αριθμός περιστατικών στον κόσμο.

Πούτιν Κορωνοϊός Εμβόλιο

Ο επίσημος αριθμός των νεκρών από COVID-19 αυξήθηκε σε 15.131 αφού οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Άλλος ένας θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας από τον φονικό ιό.

Κορωνοϊός: Το νέο ωράριο των bar και των εστιατορίων - Plan b

Ο κορωνοϊός φαίνεται να αποκτά όλο και πιο απειλητική ισχύ, κάτι που επιβεβαιώνει ο αριθμός των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών που οδήγησε την κυβέρνηση στη λήψη νέων μέτρων άμεσα.

Πιο αναλυτικά, μετά την χθεσινή σύσκεψη κυβέρνησης και επιδημιολόγων, αποφασίστηκαν επιπλέον μέτρα το επόμενο διάστημα ώστε να περιοριστεί, κατά το δυνατόν, η εξάπλωση του κορωνοϊού, που για μία εβδομάδα καταγράφει τριψήφια νούμερα στην Ελλάδα.

Ποια είναι τα νέα μέτρα για τα ωράρια σε bar και εστιατόρια;

Ένα από τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, είναι το κλείσιμο των μπαρ, κλαμπ και εστιατορίων, το οποίο ισχύει από σήμερα τα μεσάνυχτα. Δεν ισχύει ωστόσο σε όλη τη χώρα, αλλά σε περιοχές που υπάρχει υψηλό ιικό «φορτίο», κοινώς πολλά κρούσματα.

Από σήμερα λοιπόν, από τις 12 τα μεσάνυχτα ως τις 7 το πρωί, θα παραμένουν κλειστά κλαμπ, μπαρ και εστιατόρια, στις εξής περιοχές:

  • Τις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
  • Τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας,
  • Τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου, Κω.

Η απαγόρευση δεν αποκλείεται να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

κορωνοιος μπαρ ωραρια

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Αυτά είναι τα νέα μέτρα πριν τον Δεκαπενταύγουστο