Θετικός στον κορωνοϊό γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής - Άγχος για την έγκυο γυναίκα του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής - Άγχος για την έγκυο γυναίκα του

Ανησυχία προκαλεί η είδηση που θέλει γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι θετικός στον κορωνοϊό, ενώ έντονο είναι το άγχος και για την έγκυο γυναίκα του. Ο ποδοσφαιριστής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό για να ενημερώσει όλα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Πιο αναλυτικά, με μήνυμα του μέσα από τα social media, ο παίκτης της Αλάνιασπορ σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι έχουν συναντηθεί μαζί του.

Αυτός είναι ο γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό

κορωνοϊός θετικος ποδοσφαιριστής

Όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο, ο Μανώλης Σιώπης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι συμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο γαμπρός στον πολιτικό γάμο στον Εβρο, που θεωρείται νέα εστία του ιού.

Με μήνυμα του μέσα από τα social media, ο παίκτης της Αλάνιασπορ σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι έχουν συναντηθεί μαζί του.

Στο μήνυμα του, ο Μανώλης Σιώπης σημείωσε: «Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου.

Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορονοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορονοϊού»

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Στους 215 έχουν φτάσει οι νεκροί στην Ελλάδα. Δείτε εδώ την ανακοίνωση!

Εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη ο Σωτήρης Τσιόδρας - Στα 35 τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας

Στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, μεταβαίνει εσπευσμένα σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας, μετά τον εντοπισμό 34 κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε οίκο ευγηρίας, γεγονός που έχει προκαλέσει τη μεγάλη ανησυχία του λοιμωξιολόγου.

Πρόκειται για 31 ηλικιωμένους, αλλά και 3 εργαζόμενους του οίκου ευγηρίας. Μόλις εντοπίστηκαν τα κρούσματα σήμανε συναγερμός στους ειδικούς, καθώς στον οίκο ευγηρίας φιλοξενούμενοι και προσωπικό είναι 120 άτομα. Μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει τεστ και ιχνηλατήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 7 ηλικιωμένοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και η κατάσταση της υγείας τους είναι επιβαρυμένη, καθώς έχουν υποκείμενα νοσήματα, ενώ οι νεκροί στην Ελλάδα έφτασαν τους 215.

Ένας ακόμα ηλικιωμένος μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης. Απότον οίκο ευγηρίας έχουν ληφθεί περισσότερα από 170 δείγματα.

Πηγή: iefimerida.gr