Θρήνος για τον Ντόναλντ Τραμπ

Έχασε τον αδερφό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Ντόναλντ Τραμπ

Στον θρήνο έχει βυθιστεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς «έφυγε» στα 71 του ο αδελφός του, Ρόμπερτ, σύμφωνα με δήλωση του υπεύθυνου Τύπου του προέδρου και παρά τα όσα έλεγε ο ίδιος ο Τραμπ, ο οποίος μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο αδελφός του, στις δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ ήταν μικρότερος αδελφός του Αμερικανού προέδρου και σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, είχε γεννηθεί στις 26 Αυγούστου του 1948. Ο Ντόναλντ Τραμπ στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαίωσε τον τον θάνατο του αδελφού του.

Ντόναλντ Τραμπ θρήνος

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με βαριά καρδιά μοιράζομαι πως ο υπέροχος αδερφός μου, ο Ρόμπερτ, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο ο αδερφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Ρόμπερτ, σ 'αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο το προηγούμενο 24ωρο, ο Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, είχε αποκαλύψει πως η κατάσταση της υγείας του αδελφού του είναι σοβαρή, αλλά εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ενώ αργότερα επισκέφθηκε το γκολφ κλαμπ που διατηρεί στο Νιου Τζέσεϊ.

Πέρα από τον αδερφό του Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε και ο Γιώργος Μάνδρος. Δείτε εδώ πληροφορίες γύρω από το θάνατό του.

Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος έχει ξεσπάσει και για το θάνατο του Νίκου Τσιμαχίδη

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως πέθανε ο βιολιστής Νίκος Τσιμαχίδης από το Θεοδώρειο Σερρών. Με μεγάλη προσφορά στο ποντιακό τραγούδι, και με δισκογραφία, μεσουράνησε κυρίως τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

«Ήταν 4 Ιουνίου του 1970, ημέρα Πέμπτη, όταν ξεκινήσαμε με τα πόδια για το πανηγύρι του Περδίκκα, που γιορτάζει κάθε χρόνο της Αναλήψεως.

»Το βράδυ με το πενιχρό χαρτζιλίκι μας καθίσαμε σ’ ένα τραπέζι στο καφενείο του Στέλιου, δεξιά στο δρόμο, όπου έπαιζε ο γνωστός τότε Νίκος Τσιμαχίδης και τραγουδούσε η Σοφία Χοντροματίδου. Ήταν η εποχή του νεοποντιακού τραγουδιού και κυριαρχούσαν τα τραγούδια του Βλαδίμηρου Χαραλαμπίδη και του Κωστίκα Τσακαλίδη. Ο Νίκος Τσιμαχίδης είχε κυκλοφορήσει σε δίσκο 45 στροφών το καινούριο του σουξέ «Κούκλα μ’» . Τα ποντιακά τραγούδια γίνονταν επιτυχίες εκτελούμενα συνήθως με βιολί και μπουζούκι. Η λύρα μόλις άρχισε να ακούγεται δειλά-δειλά στα ποντιακά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης με τον Γώγο και τον Κουγιουμτζίδη.

»Κάποια στιγμή, και ενώ το γλέντι είχε φουντώσει, ρωτήσαμε τον Τσιμαχίδη αν ξέρει να παίζει τη σέρρα.
«Ποιος θα χορέψει;», μας ρώτησε. «Εμείς», του απαντήσαμε, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση για το θάνατο ενός γνωστού ηθοποιού..

»M’ ένα χαμόγελο χαράς ανακοίνωσε από το μικρόφωνο ότι ένα συγκρότημα από το Ανατολικό θα χορέψει τον πυρρίχιο χορό των αρχαίων Ελλήνων.

Πηγή: epiloges.tv