Θετικός στον κορωνοϊό ο Σέρχιο Αραούχο

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Σέρχιο Αραούχο

Άλλο ένα πρόσωπο ευρέως γνωστό διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. Λόγος γίνεται για τον γνωστό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, Σέρχιο Αραούχο, πρώην παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το Radio Marca με την πληροφορία να μεταφέρεται από τον δημοσιογράφο Χεσούς Ιθκιέρδο. «Ο Χεσούς Ιθκιέρδο μας ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό είναι ο Σέρχιο Αραούχο», ανέφερε η ανάρτηση στο Twitter για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο διαγνώσθηκε με κορωνοϊό

Νωρίτερα σήμερα ο ισπανικός σύλλογος είχε ανακοινώσει πως βρέθηκε κρούσμα τη Δευτέρα, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του παίκτη.

κορωνοϊός Αραούχο Σέρχιο Ποδοσφαιριστής ΑΕΚ

Το Radio Marca σημείωσε ότι ο Αραούχο βρίσκεται σε καραντίνα και η υπόλοιπη ομάδα υποβάλλεται σε διπλά τεστ, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Στους 233 έχουν φτάσει οι νεκροί στη χώρα μας καθώς "κατέληξε" και ένας 88χρονος.

Κορωνοϊός: 269 κρούσματα στη χώρα μας

Στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης για την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, σε ανακοίνωση του ΕΟΔΥ που εξεδόθη το απόγευμα της Τρίτης, αναφέρεται πως τα νέα κρούσματα είναι 262, ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 269.

Σήμερα ανακοινώθηκαν 269 κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 7472, εκ των οποίων το 55.3% αφορά άνδρες.

1742 (23.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3516 (47.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

25 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 7 (28.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 52.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 137 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 2 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 232 θανάτους συνολικά στη χώρα. 82 (35.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 95.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Την ίδια στιγμή, το ΑΧΕΠΑ έχει σταματήσει να δέχεται ασθενείς με κορωνοϊό, μετά τα 12 κρούσματα που εντοπίστηκαν στο προσωπικό.