Θρήνος - Πέθανε ο Γιάννης Σακελλαρίου

Πένθος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Γιάννης Σακελλαρίου

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο δήμαρχος Φαρκαδόνας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων Γιάννης Σακελλαρίου, ο οποίος είχε διατελέσει για πολλά χρόνια διευθυντής του Κέντρου Υγείας της περιοχής. Η είδηση έχει σκορπίσει τον θρήνο.

Η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά ήταν η εκλογή του ως πρόεδρος της Κοινότητας Οιχαλίας και συνέχισε ως δήμαρχος στον Καποδιστριακό δήμο Οιχαλίας. Εν συνεχεία εξελέγη πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Τρικάλων και το 2019 δήμαρχος Φαρκαδόνας.

Σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων εκφράζει την θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Σακελλαρίου, ενός ανθρώπου, όπως σημειώνει, «που διέθετε περίσσεια ανθρωπιά, που ήταν πάντα χαμογελαστός παρά τις δυσκολίες που πέρασε».

Να σημειώσουμε πως τον θρήνο σκόρπισε και η είδηση πως πέθανε ο Γιώργος Μλανδρος.

Θρήνος - Πέθανε ο Δήμος Καλαμπαλίκης

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας με την είδηση πως ο Δήμος Καλαπαλίκης πέθανε με φρικτό τρόπο καθώς ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε και του αφαίρεσε τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο Δήμος Καλαμπαλίκης, 61 ετών, γύρω στις 7:00 το πρωί έκανε το καθιερωμένο πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών.

Την ώρα που ο 61χρονος Αυτοδιοικητικός βρισκόταν λίγο πριν την είσοδο του Αγίου Κωνσταντίνου και περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μια 80χρονη οδηγός η οποία προφανώς δεν τον είδε, τον παρέσυρε και τον χτύπησε πολύ άσχημα, αφού τον πέταξε ψηλά και έσπασε ακόμα και στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου.

Η οδηγός ήταν σοκαρισμένη και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάλαβε τι έγινε.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαρύτατα τραυματισμένος στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ο άτυχος άνδρας ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και για πολλά χρόνια υπηρέτησε Διοικητής της Tροχαίας Aυτοκινητοδρόμων στις Θερμοπύλες. «Τόσες ώρες ατελείωτες μέσα στους δρόμους και στην εθνική οδό και να τον χτυπήσει αυτοκίνητο σε αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να το πιστέψω....», έλεγε συνάδελφός του αστυνομικός στο LamiaReport.

Θρήνος έχει ξεσπάσει και στην οικογένεια Μικρούτσικου. Δείτε εδώ το θάνατο που τους συγκλόνισε.