Η Νάταλι Κάκκαβα μας προειδοποιεί για τον καιρό - Πού θα βρέξει;

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Η Νάταλι Κάκκαβα μας προειδοποιεί για τον καιρό - Πού θα βρέξει;

Η αγαπημένη παρουσιάτρια Νάταλι Κάκκαβα, μας προειδοποιεί για τον καιρό σήμερα, Πέμπτη 20 Αυγούστου. Δείτε αναλυτικά παρακάτω όλα όσα λέει για την πρόγνωση του καιρού στο πλατό του Καλοκαίρι#Not και το που ενδέχεται να σημειωθούν βροχές.

Πιο αναλυτικά, η Νάταλι Κάκκαβα μας προειδοποιεί για την εξέλιξη του καιρού, τονίζοντας πως από το μεσημέρι βελτιώνεται και θα είναι... φυσιολογικά Αυγουστιάτικος, ενώ ο Τάσος Αρνιακός αναφέρει το πού θα «σκαρφαλώσει» ο υδράργυρος στις επόμενες μέρες.

Αυτή είναι η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με τη Νάταλι Κάκκαβα

Η μετεωρολόγος ανέφερε στο Open πως οι άνεμοι θα φτάσουν στα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 37 βαθμούς, ενώ στο τέλος πρόσθεσε, ότι λίγες μέρες απέμειναν, για να απολαύσουμε το καλοκαίρι.

Νάταλι Κάκκαβα Καιρός Βροχή

Αίθριος ο καιρός σήμερα - Πού θα εκδηλωθούν βροχές;
Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Ωστόσο, μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν το πρωί στη Θράκη και σε κάποιες άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση:


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά και στη Θράκη τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

καιρός σήμερα

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανούς όμβρους στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Στερεάς. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια έως το μεσημέρι όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Aυτή είναι η απάντηση της Νάταλι Κάκκαβα στην ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη - "O ίδιος κατάλαβε ότι...". δείτε την εδώ.

Προειδοποιεί η Νάταλι Κάκκαβα: «Μέχρι το τέλος του Αυγούστου...»

Μέσα από την καθιερωμένη της πρόβλεψη στην εκπομπή της, Καλοκαίρι #ΝΟΤ, η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να προειδοποιήσει το κοινό του Opentv, για την εξέλιξη στο σκηνικό του καιρού μέχρι και το τέλος του Αυγούστου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού της Νάταλι Κάκκαβα στο athensmagazine.gr