Θρήνος - Πέθανε ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ασύλληπτο πένθος στην ΝΔ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου. Στο χώρο της πολιτικής σκηνής επικρατεί ασύλληπτος θρήνος με την είδηση.

Γεννημένος το 1949 στο χωριό Δόμιρος, ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας. Επανήλθε στη ΝΔ και συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά δεν επανεξελέγη.

Συλλυπητήρια από τη ΔΕΕΠ Σερρών της ΝΔ:

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε με επιστολή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Ν. Σερρών.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Η Δ.Ε.Ε.Π (ΠΡΩΗΝ ΝΟ.Δ.Ε.) της ΝΔ Νομού Σερρών εκφράζει την θλίψη και την βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου. Η κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του χαρακτηρίστηκε από το ήθος και την ευπρέπεια. Υπηρέτησε την παράταξη με συνέπεια και βαθιά προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Η απώλεια του κάνει φτωχότερο τον Ν. Σερρών. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια». Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε ο Αντώνης Κουτσελίνης.

Θρήνος - Πέθανε ο Αντρέας Βουρλιώτης

Θρήνος έχει ξεσπάσει και πάλι στον Ολυμπιακό, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ανδρέας Βουρλιώτης, που ήταν επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας. Η ομάδα του Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη στιγμή που σπαράζουν καρδιές στην κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Βουρλιώτη.

Αντρέας Βουρλιώτης θάνατος

Ο πρώην (επί 21 συναπτά έτη) φροντιστής της ομάδας μας "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/08 στις 10:30 στον Άγιο Γεράσιμο στο Σχιστό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Σήμερα έγινε η κηδεία του ιστορικού μέλους του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Πηγή: athensmagazine.gr