Θρίλερ στην Κύπρο με πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Τι λένε οι αρχές;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στην Κύπρο με πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Θρίλερ επικράτησε στην Κύπρο, καθώς βρέθηκε πτώμα 64χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον 25χρονο γιο του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σήμερα (24/8) το πρωί, του εντοπισμού του πτώματος είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης από φιλικό πρόσωπο 64χρονου ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ πρόσφατα στην Ελλάδα βρέθηκε πτώμα πίσω από γήπεδο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στο σημείο εντοπισμού μετέβησαν οι ιατροδικαστές Σ. Σοφοκλέους, Ν. Χαραλάμπους και Ο. Ορθοδόξου οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία, κατά την οποία ηγέρθησαν υπόνοιες εγκληματικής ενέργειας. Κρίθηκε αναγκαία η άμεση διενέργεια νεκροτομής, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι στη σορό υπήρχαν πέντε τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας και ανακρίσεων, ο 25χρονος γιος του θύματος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο ίδιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9/8/2020, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν στις σχέσεις τους. Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες. Συγκλονίζει η γυναίκα που εντόπισε ένα άλλο πτώμα στην περιοχή Βοτσαλάκια

Πηγή: Athensmagazine.gr

Πτώμα βρέθηκε σε ακτή της Εύβοιας

Ανατρίχιασαν οι τοπικές αρχές της Εύβοιας. Ένα πτώμα βρέθηκε σε ακτή της περιοχής το οποίο ξέβρασε η θάλασσα. Τι συνέβη ακριβώς; Σε ποιον ανήκει το πτώμα που βρέθηκε;

Πιο αναλυτικά, μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα, βρέθηκαν οι αρχές σε παραλία στο Γιαννίτσι Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr πρόκειται για δύτη καθώς φορούσε βατραχοπέδιλα. Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ η σωρός φαίνεται να ανήκει σε ψαροντουφεκά από την Αλόννησο.

πτώμα ευβοια

Το πτώμα εντόπισε λουόμενος στην παραλία στο Γιαννίτσι σε προχωρημένη σήψη και αμέσως ενημέρωσε το λιμενικό και την αστυνομία όπου και έφτασαν στο σημείο μαζί με το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε το σορό του άτυχου άνδρα και έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο Καρύστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το τοπικό σάιτ φαίνεται ότι πρόκειται για 52χρονο ο οποίος αγνοούνταν από την Αλόννησο και στο Νοσοκομείο Καρύστου μεταβαίνει η σύζυγος του για αναγνώριση του πτώματος.

ΠΗΓΗ: news.gr