Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νεκρός 35χρονος πατέρας από ηλεκτροπληξία

Θρήνος...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νεκρός 35χρονος πατέρας από ηλεκτροπληξία

Μία κανονική τραγωδία έλαβε χώρα στο Μεσολόγγι, όταν ένας πατέρας δύο παιδιών από τη Σαργιάδα Αιτωλοακαρνανίας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης σε φωτοβολταϊκό πάρκο.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Γουριάς Οινιάδων του Δήμου Μεσολογγίου, όπου ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, όταν εργαζόταν στο φωτοβολταϊκό πάρκο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 35χρονο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Σύμφωνα με το aixmi-news.gr, κατά τη διαδρομή οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν χωρίς να τα καταφέρουν. Στο νοσοκομείο οι γιατροί αμέσως τον διασωλήνωσαν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Για το τραγικό συμβάν σε εξέλιξη είναι και η αστυνομική έρευνα με τις συνθήκες να είναι αδιευκρίνιστες ακόμη.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου έκανε παρέμβαση στην επιθεώρηση εργασίας και επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου ενώ καλεί την επιθεώρηση εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) και τις άλλες αρμόδιες υπηρεσίες “να ρίξουν άπλετο φώς στο θανατηφόρο συμβάν και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου κι αν ανήκουν”, ενώ σοκ προκαλεί και η στυγερή δολοφονία τραγουδιστή.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία έλαβε χώρα και στο Πέραμα - Μαχαίρωσαν 81χρονο και έβαλαν φωτιά στο σπίτι του

Ένα κανονικό θρίλερ έλαβε χώρα χθες βράδυ στο Πέραμα, καθώς έγινε γνωστό πως άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν άτυχο 81χρονο και στη συνέχεια έκαψαν το σπίτι του προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους και να μην τους εντοπίσει η αστυνομία.

Ερευνα διεξάγεται από αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής σε ένα σπίτι στο Πέραμα όπου βρέθηκε νεκρός ένας 81χρονος άνδρας. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο άνδρας είχε τραύματα στον λαιμό, που είχαν προκληθεί πιθανώς από μαχαίρι κι έτσι το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο δράστης ή οι δράστες, που το κίνητρό τους ήταν προφανώς η ληστεία, καθώς το σπίτι ήταν ανάστατο, πάλεψαν με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος φέρεται να αντιστάθηκε και προχώρησαν στην δολοφονία του, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο σπίτι για να φανεί ότι επρόκειτο για πυρκαγιά.

Ηλπιζαν δε, να απανθρακωθεί το πτώμα του ηλικιωμένου και να μην βρεθούν ίχνη, όμως η φωτιά δεν επεκτάθηκε καθώς η Πυροσβεστική έδρασε άμεσα.

Πηγή: ethnos.gr