Κορωνοϊός - Ελλάδα: Εκκένωσαν το υπουργείο Οικονομικών!

Έπειτα από κρούσμα θα γίνει απολύμανση στους χώρους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός - Ελλάδα: Εκκένωσαν το υπουργείο Οικονομικών!

Ύστερα από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, το υπουργείο Οικονομικών προέβη σε εκκένωση του χώρου ώστε να γίνει η απολύμανση του.

Επενδυτής που επισκέφτηκε χθες τον υπουργό ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση είχε τον ιό.

Με εντολή της υπηρεσιακής γραμματέως οι υπάλληλοι του υπουργείου αποχώρησαν και θα επιστρέψουν στα γραφεία τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Κορωνοϊός: 3 νεκροί ακόμα στη χώρα μας!

Η εκκένωση του κτιρίου γίνεται βάση του πρωτοκόλλου που πρέπει να ακολουθηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εκκένωση Υπουργείου Οικονομικών - Κορωνοϊός

Πηγή: Protothema.gr

Κορωνοϊός: Θετική νοσηλεύτρια από τα Χανιά - βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό

Μια νοσηλεύτρια στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον νομό Χανίων βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και τώρα βρίσκεται σε κατ' οίκων περιορισμό.

Η εργαζόμενη έχει ήπια συμπτώματα κορωνοϊού αμέσως έσπευσε να κάνει το τεστ το οποίο βγήκε αμέσως θετικό. Η γυναίκα μπήκε σε καραντίνα και σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της, τόσο στο στενό της περιβάλλον όσο και στο εργασιακό ώστε να αποφευχθεί η διάδοση του ιού.

Κορωνοϊός: Νέος νεκρός στην Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες

Ακόμη ένας άνθρωπος προστέθηκε στη λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα. Μέσα σε λίγες ώρες ακόμη ένας άνθρωπος έφυγε από τη ζωή.

Κατέληξε από κορωνοϊό 81χρονος, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και είχε μεταφερθεί από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή», με υποκείμενα καρδιολογικά προβλήματα.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 275