Κορωνοϊός: 6 κρούσματα μετά από γάμο στην Κρήτη - 1 διασωληνωμένος

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: 6 κρούσματα μετά από γάμο στην Κρήτη - 1 διασωληνωμένος

Συναγερμό στις αρχές φαίνεται ότι έχει προκαλέσει ένας ακόμη γάμος, αυτή τη φορά στην Κρήτη. Πίσω του άφησε 6 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ 1 είναι διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr πρόκειται για ένα γάμο, στον οποίο δεν παραβρέθηκαν περισσότερα από 70 άτομα, που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες σε ορεινό χωριό στην Τοπική Κοινότητα Στύλου του Δήμου Αποκορώνου. Ενας καλεσμένος, χωρίς να είναι γνωστό αν είχε εμφανίσει συμπτώματα του ιού, μετέδωσε την ασθένεια σε τουλάχιστον 6 ακόμη άτομα

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν φορείς από την τοπική κοινότητα, κανείς από το χωριό ή την γύρω περιοχή δεν έχει κολλήσει τον ιό, αφού τα εν λόγω κρούσματα είναι κάτοικοι Χανίων που ήταν καλεσμένοι στο γάμο.

Ανάμεσα σε αυτούς που κόλλησαν κορωνοϊό ήταν και στενός συγγενής του ζευγαριού, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού ενώ βρισκόταν στην κλινική covid του Νοσοκομείου Χανίων, η κατάστασή του παρουσίασε επιδείνωση. Να σημειώσουμε πως σήμερα είχαμε ακόμη έναν νεκρό από τον ιό.

Πηγή: iefimerida.gr

Στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης για την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, σε ανακοίνωση του ΕΟΔΥ που εξεδόθη το απόγευμα της Τρίτης, δείτε πόσα είναι τα κρούσματα.

Κορωνοϊός: 22 κρούσματα μετά από γάμο στην Κοζάνη

Δεν έχουν τελειωμό οι γάμοι με τους υπεράριθμους καλεσμένους που διασκεδάζουν χωρίς μέτρα εν μέσω κορωνοϊού. Μετά από μυστήριο στην Κοζάνη, έγιναν γνωστά 22 κρούσματα.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, ακόμα ένα γάμος υγειονομική-βόμβα πραγματοποιήθηκε στο Βόιο της Κοζάνης όπου εντοπίστηκαν 22 θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε ένα 24ωρο, γεγονός που έχει δημιουργήσει ανησυχία στις Αρχές.

Οπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Open, από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι αιτία το κακού για μία ακόμα φορά ήταν ένας γάμος, που έγινε γύρω στον Δεκαπενταύγουστο.

Οσων αφορά στα κρούσματα συνολικά, χθες ανακοινώθηκαν 170 νέα κρούσματα. Στην Αττική καταγράφηκαν 51 νέα κρούσματα ενώ στη Θεσσαλονίκη 18.