Κορωνοϊός: Στους 286 οι νεκροί - Κατέληξε 74χρονος στο Σωτηρία

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Στους 286 οι νεκροί - Κατέληξε 74χρονος στο Σωτηρία

Ένα ακόμη θύμα του κορωνοϊού θρηνεί η χώρα μας, καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή 74χρονος που νοσηλευόταν από τις 27 Αυγούστου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο 74χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη ΙΙ και υποθυρεοειδισμό.

Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 286.

Να υπενθυμίσουμε πως λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό πως υπήρξε κρούσμα του ιού στον ΑΝΤ1!

Protothema.gr

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 3 αστυνομικοί στο Ελ. Βενιζέλος

Τρεις αστυνομικοί που υπηρετούν στη Διεύθυνση του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», μπήκαν σε καραντίνα μετά από επαφή που ήρθαν με Ουκρανό κρατούμενο ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είναι φορέας Covid-19.

O αλλοδαπός, βρισκόταν στα κρατητήρια του αεροδρομίου από τις 26 Αυγούστου, καθώς συνελήφθη όταν επιχείρησε να πετάξει με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Το τεστ που του έγινε σήμερα καθώς φέρεται να είχε συμπτώματα, βγήκε θετικό και έτσι σήμανε συναγερμός. Οι τρεις αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του τέθηκαν σε καραντίνα ενώ ο φορέας του κορωνοϊού μεταφέρθηκε με ειδικό όχημα σε χώρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα.

«Έχουμε επανειλημμένως θέσει ως Ένωση το ζήτημα της επικινδυνότητας λόγω κορωνοϊού στα κρατητήρια του αερολιμένα και έχουμε υποβάλλει συγκεκριμένες προτάσεις κάποιες εκ των οποίων έχουν γίνει δεκτές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ», τονίζει στο protothema.gr o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικης Γιώργος Καλλιακμάνης ο οποίος υπηρετεί στο αεροδρόμιο.

Ελ. Βενιζέλος κορωνοϊός

Την ίδια στιγμή, κρούσμα κορωνοϊού είχε και η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Πηγή: athensmagazine.gr